hur man kan förhindra en avskärmning

Utestängning är en ekonomisk mardröm om att många människor står inför idag. Ekonomin har dålig planering, arbetslöshet, skilsmässa, och en mängd andra orsaker bidrog till den stigande avskärmning marknaden. Om du befinner dig hantera möjligheten av en avskärmning, det finns hjälp där ute. I den här artikeln hittar du fem saker att göra för att förhindra att avskärmning processen innan det kommer igång.

Ett. Accrue besparingar för en “regnig dag”

Många önskemål och behov möter oss varje dag och det är dags att möta den verklighet som en “regnig dag” kommer att komma i din ekonomi. Din mormor har alltid sagt till dig att spara för en nödsituation och det är dags att börja ta hennes råd. En bra katastroffond skulle motsvara 3-6 månaders dina utgifter. När du har den katastroffond på plats, kan du utan tvekan knacka in den för att göra dina betalningar och stoppa en avskärmning.

2. ha en linje hem kapital på plats

Om du sätter i en position där du behöver stoppa en avskärmning snabbt, behöver du pengar snabbt och många resurser kan torkas upp då. Ett hem kapital kredit kan ställas in med liten eller ingen kostnad och kan låsas in vid så låga som 4%. I de flesta fall kommer du inte ens behöver betala något varje månad och pengarna kommer redan att vara där när du verkligen behöver det. Du behöver inte fylla i alla program, kommer du redan har gjort det och allt du behöver göra är att skriva själv en check.

Tre. hoppa inte din avbetalning

Detta kan verka som en “no-brainer” men varje avskärmning finner sina rötter i detta problem. När du har missat en inteckning betalning du har startat ner en stenig väg som kommer att vara svårt att resa tillbaka upp. Hoppar en inteckning betalning är betydligt allvarligare än att missa en elräkning eller kreditkort så överväga att ignorera en annan proposition innan låta en inteckning betalning komma att betalas.

4. upptäcka dina alternativ och dra nytta av dem

Du kanske har letts att tro att du inte har några alternativ, som du måste betala fullt ut eller lösa ditt hem till utestängning. Det finns alternativ som att få vad du är skyldig på din reducerad egendom eller sprida din missad betalning under de kommande sex månaderna av betalningar. Ju tidigare du agerar desto fler alternativ du har.

Fem. be om hjälp

När det gäller att stoppa en avskärmning din stolthet kommer att behöva ta ett baksätet och du kommer att behöva be om hjälp. Det kan vara lite pinsamt, men när det gäller att förlora ditt hem måste du lägga den förlägenhet åt sidan och be om hjälp. De flesta människor du bryr dig om kommer att vara mer förståelse än du tror och ger dig den hjälp och uppmuntran du behöver för den här säsongen av ditt liv. Dessa är bara några av de många tips ute för att förhindra utestängning, så dra nytta av dem och lycka.