hur man kan förebygga utmätningar

Antalet människor i USA som står inför ett uppochnervänt inteckning situation och därför avskärmning, är tyvärr hög. Om du är en av dem, är den här artikeln kommer att berätta hur man kan förebygga utmätningar.

Om du hittar dig själv på efterkälken i betalningar, ringa upp din långivare och låt honom veta om din situation. Om du gör detta innan långivaren skickar du ett meddelande om uppsägning, kan du träna återbetalning alternativ.

Du kommer att få en viss tid på sig att komma fram ström med dina betalningar till långivaren. Försök att uppfylla dessa krav så gott du kan. Det är dags att dra åt bältet och leta efter något sätt att tjäna extra pengar.

Du och din make kan behöva leta efter lite extra deltid eller övertidsarbete under några månader. Har några loppisar och inte betala med de pengar du gör, dumpa det okej på avbetalning tills du fastnar och få lite andrum. Detta är ditt hem du kommer att spara.

Om du finner dig själv oförmögen att komma upp – to – date med betalningar oavsett hur hårt du försöker, göra upp dig på att sälja din bostad. Det är det enda sättet du kan förhindra utestängning. Det är en bra idé att göra det sälja dig själv som att anställa en mäklare kommer att få du betalar en provision, som du absolut inte har råd med vid denna tidpunkt.

Prata med din långivare om huruvida du kan välja en “kort försäljning”. Det är mycket bättre än en avskärmning.

Om allt annat misslyckas, måste du registrera en handling i stället för avskärmning till långivaren. Detta innebär att du kommer att ge långivaren en attesterad handling, i gengäld långivaren stannar utestängande förfarande.

Håll huvudet kallt när du står inför avskärmning och du kan bara kunna slå det.