hur man kan förbättra din kredit värdering

Det är absolut nödvändigt för dig att veta din kredit värdering om du planerar att köpa en bil, hus eller andra sådana stora tillgångar på kredit. En person som har en bra kredit värdering visar att han betalar sina avgifter i tid, fullt ut och inte har alltför många lån till sitt namn. Däremot har en person med dålig kredit inte allt detta och utgör en potentiell risk för långivaren. Bankers och privata långivare tycker inte om att låna ut pengar till dessa personer och även om de gör, de tar ut orimliga räntor.

Därför är det bästa för dig att börja göra från idag själv är att förbättra din kredit värdering.

Låt mig ge er några tips om hur du kan göra det här:

1) Betala av ditt kreditkort skuld

Försök inte att betala alla dina lån på samma gång. Det är bättre att koncentrera sig på en i taget. Betala av ditt kreditkort skuld först eftersom det inte bara bär hög ränta, men är också mycket mer direkt i skuld.

2) Vet dina gränser kreditkort

Ring upp ditt kreditkortsföretag och känna dina faktiska gränser om du hittar dem fluktuerande i era uttalanden.

3) Minska dina utgifter

Kreditkortsföretag höja de gränser i fråga om människor som går på vilda utgifterna Spree. Kontrollera vilka sista dag för ditt kort är och försöka att betala bort det omedelbart. Aldrig spendera en summa pengar som du inte kan klara av att betala av. Om du inte har råd att betala ditt kreditkort avgifter varje månad, då är du i allvarliga problem. Låsa upp dina kort och sluta spendera.

4) Använd din gamla kreditkort alltför

Ju äldre ditt kreditkort är, desto bättre är det för dig som visar att du har att göra utbetalningar i tid och behåller din kredit position ordentligt under ganska lång tid. Använd dina gamla kreditkort ibland åtminstone för några små inköp. Således kommer god kredit på kortet förbättra din kredit värdering.
5) Glöm inte ditt förflutna

Den gångna avgifter som hade gått till samlingen är säker på att hemsöka dig nu. Även om du inte kan ändra det förflutna, glöm inte det. Försök att göra en del skador reparation. Protesterar mot att det var orättvist eller orättvist eller att du inte förstod konsekvenserna då, etc.

Kom ihåg, om det är väldigt mycket i det förflutna, då de flesta byråer inte skulle bry sig om det. Men, måste du bevisa med tillräcklig säkerhet fastställa att situationen har förändrats. Göra utbetalningar i tid, minska användningen av ditt kreditkort och undvika extravagans. Allt detta är säker på att förbättra din kredit värdering tillräckligt.

lycka till!