hur man hittar kalifornien mobila långivare hem inteckning

En husbil är ett bra val för personer som är ständigt på resande fot eller verkligen tycker om att resa. Med all den vackra naturen och fantastiska destinationer att besöka, att äga en husbil i Kalifornien kan vara mycket praktiskt.

Söka efter California mobila långivare hem inteckning kan vara lite svårare sedan letar efter en inteckning långivare för ett vanligt hem. Detta eftersom du oftast inte kan få samma typ av ett hem hypotekslån som du skulle med en traditionell hem inteckning, kommer och måste hitta någon som specialiserat sig på mobila bolån. Ofta kommer en husbil bolåneinstitutet behandla lånet på samma sätt som de skulle vid finansiering ett lån för något som en båt eller en bil. Trots vissa av de begränsningar som du kommer att möta, kommer den här artikeln ge dig en grundläggande förståelse av dina alternativ, och hjälper dig att hitta den mobila hem inteckning som du behöver.

sökningar på internet
En av de första saker du bör göra är att göra en sökning på Internet för “California Mobile Home Mortgage Långivare”. Detta kommer att ge dig en lista med specialiserade mobila långivare hem inteckning i ditt område och du kan börja ringa och forska några av dessa företag för att se vad de erbjuder. Vid finansiering med denna typ av långivare, kommer ordet “mobil” leder ofta till en högre ränta. Den mindre “rörliga” ditt tillverkad hem är, desto bättre finansiering affär du kommer att kunna få på ett mobilt hem inteckning. Använda en av Kaliforniens mobila långivare hem inteckning som du hittar kanske hamna den dyraste vägen, men det är ett bra ställe att börja forska och kanske vara ditt enda alternativ om följande två metoder inte fungerar.

detaljhandeln avbetalning kontrakt
Detta är en metod där du finansiera ditt mobila hem köp direkt via husbil återförsäljare. Det gör att du kan betala för din nya husbil i omgångar istället för att behöva betala för hela köpet förskott. Fördelen med denna metod är att den mobila hem återförsäljare vill göra en försäljning, så de kommer att försöka vara flexibel och ställa en del som gör att du kan göra ditt köp från dem. Nackdelen är att återförsäljaren inte vill vänta så länge som din husbil bolåneinstitutet att få full betalning för inköp. Detta innebär att din månatliga betalningar kan vara högre, men du kommer inte att behöva göra betalningar så länge.

Applicera med Federal Housing Administration (FHA)
FHA gör inte lån, men det försäkrar lån från privata långivare. Detta hjälper dig eftersom det innebär att din långivare kommer att ge dig en bättre affär på din mobil hem inteckning även om du inte gör en stor handpenning. Det finns två typer av FHA-stödda mobila bostadslån: Avdelning 1 och avdelning 2. En avdelning 1 lån kan användas för alla att köpa en husbil, om det kommer att vara den primära bostad för den person få lånet. Med en avdelning 2 lån, är du skyldig att ha din husbil på en permanent bas, men det kan fortfarande vara ett alternativ beroende på dina behov.

När du söker efter California mobila långivare hem inteckning, kommer du att ha stor nytta om man betänker de tre alternativ som nämns ovan. Att ha en bättre förståelse av dina alternativ kommer förhoppningsvis spara både tid och pengar! Lycka till med att få din nya husbil!