hur man hittar en lösning för att stoppa avskärmning försäljning

För att stoppa avskärmning försäljning på ditt hem, måste du hitta en lösning som passar din unika situation och behov. Du måste fråga dig själv några svåra frågor för att göra detta och du måste vara brutalt ärlig mot dig själv om svaren.

Här är några frågor du måste ställa dig själv:

– Vill jag stanna i hemmet?
– Är jag för närvarande ekonomiskt ha råd med de betalningar på mitt hem?
– Kommer jag någonsin att kunna ha råd betalningar på mitt hem?
– Vad fick mig att komma efter i mina avbetalning?
– Vad är min nuvarande månadsinkomst?
– Vilka är mina nuvarande månatliga utgifter?
– På vilka områden kan jag klippa mina utgifter?
– Har jag några vänner eller familjemedlemmar som skulle vara villiga att hjälpa mig att få ström på mitt lån?
– Pratar jag för närvarande till min bank för att försöka att aktivt hitta en lösning?
– Vad träningspass paket kan min bank erbjuda mig?
– Har jag kallade lokala eller statliga avskärmning resurser för att ta reda på vad mina alternativ är?
– Vet jag hur avskärmning fungerar i mitt tillstånd och de inblandade tidslinjer?
– Vet jag när min avskärmning försäljning datum är planerad?
– Kan jag råd med hjälp av en avskärmning advokat?

Svaren på dessa frågor kommer att ge dig åtminstone en utgångspunkt för att hjälpa dig att sluta avskärmning försäljning på ditt hem. Den största delen av bilden här är att räkna ut om du kan realistiskt råd att stanna i hemmet.

Om du kan stanna i hemmet, innebär det att din ekonomiska problemen är övergående och kan fästas. Vid denna punkt, måste du utveckla en plan för hur man ska fixa dina ekonomiska problem. För en stund, kan detta innebära att arbeta mer än ett jobb för att komma tillbaka på fötterna. Detta kan innebära att be vänner eller familj för pengar så att du kan få din inteckning ström. Detta kommer att innebära att arbeta med din bank. Beroende på din bank och din nuvarande ekonomiska situation, kan din bank att kunna erbjuda dig ett lån modifiering som hjälper dig att hålla ditt hem. Om du kan stanna i hemmet och du vill, måste du hitta ett sätt att stoppa avskärmning försäljning.

Om du har tittat på din ekonomi och inse att du helt enkelt inte längre har råd hemmet, måste du titta på hur man kan stoppa avskärmning försäljning genom att lämna hemmet. Om hemmet skulle kunna sälja för mer än vad du är skyldig på din inteckning, sälja hemmet eller be din bank om att acceptera en handling i stället för avskärmning kan vara alternativ för dig. Den handling i stället för avskärmning innebär i princip att du erbjuder att lämna över ditt hus till inteckning företaget i utbyte för dem att inte utestänga på huset. Om du är skyldig mer på hemmet än vad det är värt, kanske en kort försäljning vara ett alternativ för dig. Men ett varningens ord på blankning, banker tenderar att ta sin tid med dessa och det finns ingen garanti för godkännande av banken.