hur man hittar en inteckning mäklare

I dagens bostadsmarknad är det viktigt att hitta den perfekta inteckning. Med skräckhistorier om ballongflygning priser och oetiska företag inteckning, har det blivit helt nödvändigt att hitta en inteckning mäklare som kan hjälpa dig att nå dina mål. Medan processen kan vara tidskrävande, kan stegen nedan hjälpa någon potentiell hem ägare att hitta den perfekta mäklare.

Ditt första steg för att hitta en inteckning mäklare bör nästan alltid vara en online-sökning. Även om Internet är aldrig hundraprocentigt tillförlitliga i sådana fall, men den ger en sökare ett bra ställe att börja. Använda Internet som en resurs för att samla in namn, och i allmänhet inget mer. Kontakt bör göras över telefon eller i person att hjälpa till att undvika eventuella bedrägerier.

När du har samlat upp din lista med namn, finns det ytterligare ett sätt att du kan använda internet: kontroll av kundrecensioner. Även om inte varje inteckning mäklare kommer att ha en online-närvaro, kommer de bästa och sämsta av partiet tenderar att ha ett antal användarrecensioner nätet. De kan variera från generiska beröm på bolagets hemsida till bloggar av missnöjda tidigare klienter, men dessa bitar av information som kan hjälpa dig att göra ett slutgiltigt val.

Nästa steg för att hitta en inteckning mäklare bör träffa dessa personer personligen. Ställ in en tid för att träffa mäklaren via telefon, och se till att förbereda din första möte som om du intervjuar en anställd. Du kommer att behöva spendera en hel del tid med denna person innan du slutför en inteckning, och det är viktigt att ta reda på huruvida du kommer att kunna arbeta med just denna mäklare. Om du får en dålig känsla när man möter mäklaren eller ha en personlighet konflikt, är det bäst att gå bort så tidigt i processen som möjligt.

Slutligen bör resan avslutas med en lista med frågor för dina potentiella mäklare. Fråga om deras erfarenheter, vilka produkter de är bekväm att arbeta med, och antalet inteckning byråer som mäklaren har en historia. Du vill hitta en person som är erfaren och villig att arbeta för mer än en enkel provision, desto fler produkter som finns, desto bättre affär du är säker på att få.

När du letar efter en inteckning mäklare, se till att söka på internet, lära sig om sitt rykte, träffa mäklaren personligen, och lär dig mer om de tjänster som mäklare erbjuder. Medan processen kan vara lite mer komplicerat än att bara gå in i ett kontor, kommer du att bli nöjd med resultatet när du slutför din inteckning.