hur man hittar den bästa inteckning affär för dig

Desperat letar efter en inteckning men i ett väsen hur man får den med minsta intresse?

I genomsnitt en låntagare slutar betala mer intresse för hans / hennes långivare vad som faktiskt han / hon kunde rädda. Detta beror på att låntagarna inte är helt medvetna om de alternativ som finns på marknaden och samtidigt knappast jämföra priser mellan två eller tre olika långivare. Samtidigt söka efter en inteckning affär flesta av låntagarna kommer att leta efter lägre räntesats. Annonsörer vet detta och därmed finns det en rättvis chans att du har valt en viss långivare på grund av annonsen visas på TV eller tidning.

Svara på en annons är bra men du kan hitta den bästa lösningen när du jämföra priser och andra kostnader stängning av 2-3 olika långivare. De annonsörer förstå låntagarens mentalitet kan avsiktligt markera lägre ränta på annonsen och dölja andra kostnader, t.ex. punkter, apr, etc. Därför på marknaden om du hittar en långivare som erbjuder ett lån på 5,7% medan den andra erbjuder på 4,7 % Det är inte nödvändigt att 4,7% plan skulle vara till nytta för dig. För att kontrollera vilka lån är billigare, måste du räkna ut varje kostnad inblandade och sedan summera allting och jämföra.

Med låneräntor och kostnader stängning, är det också viktigt att tänka på vilken ränta planen faktiskt kommer att passa dig. De mest populära planerna fast ränta inteckning och justerbar ränta inteckning. Båda dessa planer har sina egna fördelar och nackdelar. Det beror på låntagarens profil vilket plan är faktiskt benägen för honom. För lång sikt lån FRM är bättre alternativ medan ARM är lämpligt för kortfristiga lån. FRM erbjuds till något högre ränta än ARM eftersom långivaren riskerar förlust i händelse av räntehöjning i framtiden. Medan ARM erbjuds på lägre ränta eftersom det är låntagaren som faktiskt riskera att förlora i händelse av räntehöjning.

För att undvika ARM och FRM dilemma vissa experter råd även för hybrid inteckning som är en plan som består av både ARM och FRM. För den inledande perioden, är räntan justeras medan resten av lånet livet det är fast.

Internet är en av de finaste mediet för att söka efter det bästa inteckning affär för dig. Att hitta en långivare eller lån plan på nätet är billigare samt bekväma. Utan fysiskt interagera med långivarna kan du faktiskt få gratis lån citat från dem. När du får gratis offert, kan du jämföra dem med inteckning räknare finns nästan på varje långivare hemsida. Kom ihåg, på grund av inblandning av stora mängder med 0,5% gör skillnaden. Därför, inte försumma något tillfälle om du verkligen vill få den bästa inteckning affär.