hur man hittar den bästa hem hem kapital

Många nybörjare villaägare kanske undrar: “Vilken hem kapital lån skulle fungera bäst för min situation?” Tja, det beror helt på hur mycket pengar du har, vad din ekonomiska situation kan vara, och vad du uppfattar framtiden kan hålla för dig. Ta en titt på vilka typer av lån finns.

fast ränta hypotekslån

Vanligtvis betalas ut över trettio år, är fast ränta inteckning typen av lån brukar säkrade. Fast ränta innebär att ränta under lånets löptid förblir densamma under hela avtalets löptid. Därför månadsbetalningar aldrig ändras från månad till månad, blir det en fast del av din budget.

justerbar ränta hypotekslån

Den näst vanligaste formen av bostadslån är justerbar ränta inteckning, brukar kallas en ARM. Medan initiala räntekostnaderna kan bli mycket lägre, kan priserna variera beroende på utlåning marknaderna, och du kan plötsligt ställas inför en oväntat stor månatlig betalning. Å andra sidan, kan din ränta förblir desamma och kanske till och med krymper.

Naturligtvis är nackdelen med denna typ av lån som månatliga betalningar är inte konstant. För att övervinna denna nackdel är det klokt att ha akut kontanter tillgängliga bör hastigheten varierar vilt. Denna typ av lån kan du spara en hel del pengar i det långa loppet, bara vara beredd på alla eventualiteter.

Federal Housing och veteraner lån

Federal Housing Administration (FHA) och Veterans Administration (VA) Lån är federalt stödda lån införts för statliga arbetare och veteraner. Dessa kan ta formen av de två typerna som nämns ovan. Typiskt för dessa lån kräver lite eller ingen ned betalningar. FHA lån är i grunden tillgängliga för vem som helst som kan kvalificera sig, men de normer som skall uppfyllas kan vara ganska svår. VA lån är endast tillgänglig för folk som har tjänstgjort i en gren av den amerikanska försvarsutskott.

Internet öppnar upp lånemarknaden

Som med allt annat i dagens värld, har Internet förändrat marknaden hemmet utlåning. Med dess tillkomst, har hemmet aktiemarknaden öppnats för en stor population av låntagare och konkurrensen tenderar att vara ganska aggressiv. Som ett resultat, räntorna är ganska låga och låntagarna har fördelen av shopping för de bästa priserna, termer och villkor.

Medan shopping för de mest konkurrenskraftiga villkor och priser, bör ett hem ägare bör du överväga dessa företag: LendingTree.com. LowerMyBills.com. HomeLoanCenter.com. Landsomfattande bostadslån. E-lån. Lån Web. Net Bank.

lån vila på din kredit rapport

Folk med god kredit har fördelen i ett sökande efter den bästa bostadslånet. Om kreditbetyget för en låntagare är i huvudsak bra, kommer vissa långivare som erbjuder 100% finansiering, och vissa kommer även gå så högt som att erbjuda 125%. Detta kan vara en hel del om egendomen behöver lite fixa upp.

Det är absolut nödvändigt att du vet var du står när det kommer till din kreditvärdighet. Förkunskap är planerat. Att veta att du har en god kreditvärdighet är av största vikt att förhandla om bästa möjliga affär. Det är nu ett federalt uppdrag lag som du har tillgång till dina kreditupplysningar på en no-kostnad basis minst en gång om året.