hur man handskas med din inteckning mäklare i Jacksonville

Om du försöker att få en inteckning i Jacksonville, bör du använda en inteckning mäklare i Jacksonville för att hjälpa dig att hitta ett bostadslån eller göra jobbet själv? Om du hatar slit av plöjning genom olika lånehandlingar, eller om du har dålig kredit, så ska du definitivt vända sig till en mäklare. Han kommer att göra arbetet med att hitta den bästa bostadslån för dig beroende på dina speciella ekonomiska förhållanden. Men du bör inte lita på dem entydigt, trots allt, är deras avgifter baserade på provision de tjänar på de lån de får för dig.

Därför är det mycket viktigt att du gör dina läxor för att se till att din inteckning mäklare i Jacksonville inte rippar du. Vet vad de nuvarande marknadsräntorna är så att du bättre kan bedöma vilka alternativ din mäklare presenterar, men ska du också inse att marknadsräntorna inte nödvändigtvis är vad du får på ditt bolån. Se också till att du är tydlig med mäklaren om vilken typ av inteckning som du vill, till exempel, inte låta honom prata dig in i en justerbar sats inteckning om vad du vill ha är ett tidsbundet lån.

Slutligen, när det blir dags att stänga lånet, läs avtalet noga och se till att hastigheten och termen är vad du ville ha. Kontrollera att du har fått den lägsta möjliga. Och aldrig låta mäklaren mobba dig att skriva under ett avtal som du inte känner sig helt bekväm med.