hur man handskas med din inteckning efterskott

Har du problem med att betala din inteckning? Om du är, bör du veta att du kan ha alternativ! Inteckning efterskott leder ofta till utmätning eller avskärmning. Om du råkar vara en av de människor som halkar efter i din inteckning betalningar, skulle du forma bättre upp eller förlora dig hus. För att hjälpa dig att skydda ditt hem från avskärmning på grund av inteckning efterskott, här är några tips för dig. Man vet aldrig, kanske du kan för att undvika utmätning eller avskärmning!

Att få en inteckning plan betalning skydd

Det finns många försäkringsbolag över hela landet som erbjuder inteckning plan betalning skydd. Det är bra att få planen inteckning skydd är att försäkringsbolaget övertar utbetalningen av din inteckning i fall du inte kan betala för det på grund av sjukdom, fastställda arbetslöshet och andra orsaker i försäkringsbrevet.

När får din inteckning plan betalning skydd, se till att kontrollera alla relevanta bestämmelser i politiken. Läs de fina utskrifter i försäkringsavtalet och om du har några frågor om bestämmelserna i avtalet, be försäkringsgivare att förklara bestämmelsen till dig. Se till att du får en politik som har en minimum utbetalning period av 30 dagar från skadetillfället.

Även om denna typ av försäkring kommer att kosta dig lite mer än de politikområden som har en standard period minimum utbetalning av 3 månader, med 30 dagar minimum utbetalning period, kan du vara säker på att du fortfarande kommer att ha ett tak över huvudet. Observera att det finns vissa banker runt om i landet att institutet avskärmning efter en klient miste två på varandra följande betalningar. Om du måste vänta i 3 månader för ditt försäkringsbolag att börja betala din inteckning, kommer du förlora ditt hem. Med tanke på detta scenario, kan du inte råd att spara några dollar av din försäkring om du inte vill riskera att förlora ditt hem till slut.

be om lån rekonstruktion

Om du inteckning efterskott blir lite tung, kan du behöva begära banken för en skuldsanering. Skulder omstrukturering innebär att du drar ut ett nytt lån för att betala av gamla lån. Banken kommer att stänga din gamla lån med dem och inrätta ett nytt. Oroa dig inte, de flesta banker är öppna för möjligheten att skuldsanering särskilt om du har varit en bra kund innan du förlorat ditt jobb eller har insjuknat. Dessutom är bankerna benägna att hjälpa dig att betala dina skulder, eftersom detta innebär att de också kommer att kunna få tillbaka sina pengar.

Det är bra att omstrukturera ditt lån är att du kommer att kunna få bättre villkor på det nya lånet. Till exempel kan du be banken att ge dig en längre betalningsperiod för det nya lånet. Observera att längre betalningsperiod hjälper dig att sprida lånebeloppet under en tid så du får du betala lägre månatliga amorteringar.