hur man gör en utbetalning re-finance_

En kontant ut refinansiera kan i princip husägare att refinansiera sina hem för ett belopp som är större än resten av spännande inteckning. De villaägare än återbetala existerande balansen plus ytterligare belopp under loppet av lånetiden och får en check på beloppet utöver resten av spännande inteckning. De villaägare kan använda denna kontroll för något ändamål de väljer nu och betala skulden tillsammans med resten av re-finansierade beloppet.

När är en Cash Out Re-Finance möjligt?

En utbetalning alternativ är tillgängliga när det finns befintliga eget kapital i hemmet. Detta är viktigt eftersom långivaren kan motivera bruket att erbjuda ökade medel till husägare på grund av fastighetens värde. Detta beror på att långivaren känns som om tryggheten i att ha hemmet för säkerheter inte sätta dem på en hög risk för husägare försumliga på lånet.

Villaägare som vill dra nytta av en kontant ut refinansiera erbjuds av en långivare bör fråga om huruvida eller inte långivaren erbjuder denna typ av re-finansiering. Detta är viktigt eftersom inte alla långivare som erbjuder denna möjlighet. Det borde faktiskt vara en av de första frågorna husägare frågar när förhört om re-finansieringsprogram. Om du gör det kommer att spara husägare, som söker en kontant ut refinansiera, en hel del tid.

hur kan pengar användas?

För många villaägare mest tilltalande aspekten av kontanter ut re-finansiering är att de extra medlen kan användas för något ändamål önskas av husägare. Den husägare inte ens har att erbjuda långivaren en förklaring av hur de extra medlen kommer att användas. Detta är viktigt eftersom när långivaren skriver kontrollen för de ytterligare medel, har han ingen oro för hur pengarna används. Detta beror på att mängden av de ytterligare medel rullas in i refinansieras inteckning. Långivaren fokuserar bara på husägare förmåga att återbetala lånet och bryr sig inte om hur husägare använder de medel som frigörs i kontanter ut.

Medan syftet med en kontant ut refinansiera inte behöver lämnas ut till långivaren, skulle husägare vara klokt att använda dessa medel på ett klokt sätt. Detta beror på att husägare kommer att ansvara för att återbetala dessa medel till långivaren. Några av de populära användningsområden för medel som samlats in från utbetalning refinansiering inkluderar:

* Åtagande hem saneringsprojekt
* Köpa artiklar för hemmet
* Ta en drömsemester
* Att sätta pengar i ett barns undervisning fond eller
* Köpa ett fordon
* Starta ett litet företag

Alla de skäl som anges ovan är utmärkta användningsområden för en utbetalning refinansiera alternativ. Villaägare som överväger denna typ av en refinansiering alternativ bör också överväga huruvida de avdrag är avdragsgilla. Använda kontanter ut att göra hemma förbättringar är jus ett exempel på en situation där medlen kan vara avdragsgilla. Villaägare bör rådfråga sin skatt advokat i ärendet för att avgöra om de har möjlighet att dra av räntan från återbetalning av sin refinansiering lån.

ta ut re-finansiering exempel

Processen för en utbetalning refinansiering alternativ är ganska lätt att illustrera med ett enkelt exempel. Tänk dig en husägare som köper en $ 150.000 med en 7% ränta. Nu anser husägare redan har återbetalat $ 50.000 av lånet och skulle vilja låna en extra $ 20.000 till att göra ett ganska stort inköp eller investera i ett litet företag. Med denna tilläggsfinansiering tillgängliga husägare har möjlighet att använda eget kapital i deras hem för att göra sina drömmar. I exemplet ovan husägare kan refinansiera för totalt på $ 120.000 till en lägre ränta som 6,25%. Denna process tillåter husägare att dra nytta av den befintliga kapital i deras hem och även tillåter husägare att kvalificera sig för ett betydande lån till en ränta vanligtvis reserverad för refinansiering eller hemma lån.