hur man gör en modifiering-gör det själv

För första gången i historien är banker tar en allvarlig titt på sina portföljer och avgöra vilka kunder som ska modifieras till en sänkning. Det kanske låter konstigt, men en bank kan faktiskt dra nytta genom att minska din kurs, även om de inte betalt pengar för det. Här är logiken. Om du bedöms en risk för default, eller möjliga standard, kommer en sänkning förbättra kvaliteten på ditt lån till långivaren. En lägre ersättning är bra för dig och innebär mindre risk för fallissemang för långivaren. Om en bank har att välja, skulle de mycket hellre ändra ditt lån än måste ta itu med sena betalningar och en avskärmning. En ändring är billigare för banken, i stället för de juridiska kostnaderna för avskärmning. När förståelse för att en inteckning modifiering är lika fördelaktigt för dig eftersom det är till banken, kommer du att få förtroende att veta att detta verkligen kan göras, och görs varje dag.

Så, hur gör du en ändring? I grund och botten är att banken kommer att titta på två saker:

1) Din umbäranden-Varför är du begär denna modifiering

2) Dina ekonomi-Dokumentera varför du har problem nu.

Din umbäranden kan vara en av många orsaker, inklusive förlust av intäkter, oförutsedda kostnader, medicinsk, etc. En oacceptabla svårigheter brev skulle vara att säga något i stil med “vi refinansieras att köpa en husbil och nu inte har råd våra betalningar”. Även om detta är ett extremt exempel, vara försiktig när du skriver en umbäranden brev. Om det är oacceptabelt, kommer resten av din modifiering ansökan avslås också. Du kanske tror att brevet är bra, men det enda som verkligen betyder något vad banken tänker. Du får bara en chans att få det rätt med din bank.

Den andra punkten är att själv utarbeta en finansiell budget och lämna den för granskning. Eftersom de flesta långivare inte kommer att verifiera den information som du lägger ner på denna blankett, kommer många husägare överdriver sina kostnader. Den sämre man ser till banken, desto större chans, eller hur? Detta är den främsta anledningen till lån ändring program nekas. Mer är inte alltid bättre. Om banken tycker dina kostnader är för höga i förhållande till din inkomst, kommer de att dra slutsatsen att du är bara ett hopplöst fall och helt enkelt låta det hem gå in avskärmning.

Det är viktigt att din inkomst vs månatliga utgifter faller inom det område som banksektorn är ute efter. Det är ett ganska generöst utbud. När du förstår detta helt enkelt formel, kan du förbereda och göra din egen modifiering. Förhandla direkt med banken är alltid det bästa alternativet när du är i fullständig kontroll och inte förlita sig på missförstånd från en tredje part.

Mysteriet med hur man gör ett lån modifiering är egentligen inte ett mysterium alls. Du måste förbereda en solid svårigheter brev och fylla i en finansiell budget, att det.

Med grundläggande hjälp från en hur man gör en modifiering guide, kan du lära dig att använda den enkla, standardiserade, kvalificerade formel för dig själv. Du får också lära dig hur man skriver en stark svårigheter brev. Beväpnad med denna information, kan du ändra ditt lån och sänka dina betalningar avsevärt.