hur man gör en dödande i avskärmningen ålder som investerare, utan att investera i fastigheter

Många spekulanter har gjort massor av pengar under de senaste 3 åren med avskärmning fastigheter. Men de har antingen tagit på sig en stor mängd risk eller de har arbetat mycket hårt för att göra sina förmögenheter. Som alltid finns det ett fåtal som hade tur och var på rätt plats vid rätt tidpunkt, men som regel är avskärmning investera antingen en stor risk eller det tar en betydande mängd arbete.

När det gäller att investera i avskärmning fastigheter, med alla av dagens problem, är det nödvändigt för någon annan att ta en förlust för att en investerare att ta en vinst. I de flesta fall är det säljaren som slutar ta denna förlust. Vissa köpare tror att de gör säljaren en tjänst när man köper deras hem, men sanningen är, om de inte betalar nära marknadsvärdet, är det orättvist att husägare. Detta är ett sådant problem i vissa stater att de har gjort lagar mot investerare som köper ett hem i avskärmning och sedan snabbt sälja den för en vinst.

Ganska många fastighetsinvesterare har också förlorat allt de äger genom att få in i marknaden vid fel tidpunkt. Framstående individer, utvecklare och företag har alla förlorat miljontals grund av felaktig spekulation på fastighetsmarknaden. Med ekonomin i form det är i dag och regeringen skriva och ge bort pengar som man aldrig kommer att ha, det är bara en tidsfråga tills det finns en fullständig finansiell härdsmälta. Väntar ett fastighetsvärde öka är bara tillförlitliga dessa dagar.

Till exempel fann en privat investerare Jag vet i Toledo 20 bostäder som (vid ett tillfälle) bedömas på $ 80,000 till $ 120,000 och på grund av så många utmätningar för stadsdelar, skulle dessa bostäder köpas för cirka 50% av det uppskattade värdet. Bara ett år tidigare, skulle detta vara en investerare dröm deal, så han köpte ca 20 av dessa hem. Mindre än ett år senare, var värdet av den dyraste hem mindre än $ 20.000. Ingen tvekan här prövningen var förödande för honom och hans familj och hittills har han förlorat cirka en miljon dollar på grund av denna investering. Jag hör historier som denna, och ännu värre, varje dag, och på grund av detta, jag rekommenderar nybörjare investerare hålla sig borta från avskärmning fastigheter att investera.

En annan stor nackdel med att köpa avskärmning egendom är alla federala, statliga och kommunala engagemang. Med avskärmning lagar förändras hela tiden och allt bedrägeri och tjänstefel pågår, gör en inkomst med en avskärmning egendom är inte bara svårt, men det kan lätt vara olagligt under vissa förutsättningar! Jag skulle hellre hålla sig till en säkrare satsning, en som inte innebär risk för inlåsning.

Många människor är också att få in lån modifiering eller annan typ av avskärmning företag. Om du funderar på att starta ett företag och du kan få rätt tillstånd från staten, kan du lyckas. Men regeringen gör det svårare och svårare att arbeta i denna typ av verksamhet. Faktum är, de vill inte avskärmning offer att använda “vinstdrivande” företag. De vill bara husägare att få hjälp genom statliga program eller direkt via långivarna. Detta sätt de har mer kontroll över det arbete ut planer som samtyckt till. Detta hjälper dem att kontrollera sina egna vinster och förluster med alla nya bailout planerna. Etablera en avskärmning verksamhet vid denna tidpunkt kommer förmodligen sluta i ett misslyckande på grund av nya lagar och förordningar och de många etablerade företag som redan bättre jobb än du sannolikt kunde.

En bättre plan skulle vara att investera i ett företag som redan är framgångsrika i att hjälpa kunder att spara sina hem från avskärmning. Ett företag som redan har fått korrekt licensiering och har stått emot många umbäranden av avskärmning industrin. Dessa företag kan vara otroligt lönsamt och många av dem skulle välkomna nya investerare. På ForeclosureFish, är vår huvudsakliga verksamhet att hitta kunder för andra lån modifiering eller korta företag försäljning och vi vet att många av dem ständigt söker investerare.

Vi har ett liknande program med vårt nätverk av etablerade modifiering företag som tillåter investerare att investera utan så mycket risk och utan någon fysiskt arbete. Investerare kan delta i ett program för marknadsföring som ger kunder som står inför avskärmning för våra etablerade kunder. I utbyte för att stödja marknadsföring, erhöll investerarna andel i något av vinsten. Denna typ av investeringar är säkrare i dagens marknad, eftersom förändrade fastighetsvärden kan faktiskt hjälpa investeringen. Även statliga lagar och förordningar kan fortfarande påverka avkastningen. Denna typ av investeringar får inte tillbaka de stora vinster som vissa (framgångsrika) avskärmning fastighetsinvesterare se, men en stadig 20% ??-40% avkastning kan vara ett trevligt komplement till alla portfölj. Denna typ av situation kan också investerare att börja på en lägre ingång och höja det när verksamheten växer. Detta kommer också att minska en hel del av risken med denna typ av investering.

Om du har funderat på att få in avskärmningen fastighetsmarknaden, eller andra alternativ för att försörja sig i avskärmningen branschen, då måste du samla så mycket information som möjligt innan du hoppar i. Som med alla investeringar, göra lite forskning upp front kommer att löna sig enormt i det långa loppet.