hur man förhandlar en inteckning refinansiera om jag har förlorat mitt jobb

Har du förlorat ditt jobb och undrar hur man förhandlar en inteckning refinansiera om jag har förlorat mitt jobb? Den goda nyheten är, det finns alternativ till hands för er. Jag har under några tips som sprida lite ljus på att förhandla fram en inteckning refinansiera efter att du förlorat ditt jobb.

1) Det första steget att ta för att förhandla om en inteckning refinansiera när du förlorar ditt jobb, är be en familjemedlem som har förtroende för dig att underteckna inteckning för dig. Ett varningens ord här, bör du inte behandla det lätt för om du misslyckas med att betala lånet, den familjemedlem som co-underteckna inteckning skulle vara skyldig att betala tillbaka lånet och det kommer också att förstöra hans / hennes kredit historia.

2) Den mängd kapital du har i ditt hem är en bra bidragande faktor när man försöker förhandla fram en inteckning refinansiera efter att du förlorat ditt jobb. Banken kommer definitivt vilja ha en god personlig fakta om hur mycket kapital du har i ditt hem. De skickar normalt en fastighetsvärderare att bedöma huset känna marknaden priset på huset. Eftersom du är utan arbete och därmed har mindre möjligheter att bygga upp eget kapital i ditt hem, är ett billigt sätt att göra detta för att göra vissa grundläggande hem förbättring som målning och landskapsarkitektur.

3) Gör ett försök att få ett nytt jobb. Syftet är, när man försöker förhandla fram en inteckning refinansiera efter att du förlorat ditt jobb, ha en viss inkomst som kommer att förbättra resultaten av din inteckning ansökan. Även om lönen är mycket mindre än din tidigare inkomst, det visar åtminstone den bank som du ivrigt söker arbete.

4) Ett annat sätt att öka din chans att få inteckning refinansiera lån är genom att ha några pengar på ditt sparkonto. Du kan snabbt höja lite pengar genom att sälja vissa tillhörigheter i huset som de leksaker som inte längre anses nödvändiga loppmarknad.

5) Det finns så många alternativ där ute nuförtiden därför bör du inte begränsa dig till enda långivare. Förmågan att shoppa kommer att öka din chans att hitta en bättre affär.

Därför måste du göra använda andra alternativ när de förhandlar en inteckning refinansiera efter att du förlorat ditt jobb även med nuvarande finansiella krisen har bankerna fortfarande ser ut för ditt företag.