hur man får privata investeringsfonder lån köpmän för fastigheter

I den allra första uppskrivning på denna samling talade vi om den första kritiska att få privata pengar långivare för att öppna sina plånböcker för dig. Som en påminnelse, de fem knapparna är:

1) Vad betyder det för mig?
2) Avkastning på investeringar
3) minimera hot
4) erfarenhet och trovärdighet
5) trust

Den initiala avgörande punkten är alltid att svara på frågan i tankarna på din privata pengar långivare: “Vad betyder det för mig?”. Svaret på den frågan är viktigast att berätta privata pengar långivare hur mycket vinst (s) han kommer att få. Å andra sidan är det inte om fonder ensam-speciellt för förmögna Equity Partners (aka företagsänglar)!

Med för rika, du är inte den allra första egna kapital som de överväger – så inte skulle vara avgörande för att omedelbart övertala equity partner värdet av vad du är företag? ”

Den bästa metoden för att göra som är att berätta en historia om “orsaken” av den privata placeringen.

Som ett exempel kan du säga: “Hej Jim, jag är medveten om att du har lyssnat på en hel del när det gäller avskärmningen debacle och ni har kanske hört att vissa människor skapar en absolut dödande köper upp fastighetsförvärv. Har ni tänkt någonsin att du skulle vilja att skaffa sig några till – men saknar kunskap eller oro för risken hindrar dig?
Skulle det göra dig mer sannolikt att investera i fall du hade en medarbetare med en skicklig grupp som också har en av ett slag och proprietär programvara som objektivt mäter risken för några fastigheter equity – och ger extra avkastning på investeringar och samtidigt minimera risken?

Låt mig upplysa er om hur vi gör det …

Med andra ord, tala i termer som den privata ängel investerare kan förstå (ingen handel jargong!) Vad fördelarna är för honom eller henne (inte de positiva aspekterna för dig!).

Vilka är dessa fördelar. De kan mycket väl vara:

1) Minimera chans – med all den negativa pressen om fastighetsförvärv som är en sak som det verkligen absolut behövs för att ta itu med någon gång. Med andra ord för att informera blivande privata pengar långivare hur dina metoder undvika den typiska fallgropar befintliga reala investeringar fastighetsförvärv.
2) Erfarenhet eller rykte om dig och din ledningsgrupp
3) Ett utmärkande strategi eller möjligen ett eget system eller programvara som ger dig ett försprång framför andra potentiella reala investeringar fastighetsförvärv.
Det unika är att “fräsa”, som måste gå längs den privata pengar långivare har att gå tillsammans med “biff” (avkastningen på private placement). Nåt unikt kan vara programvara som tillåter dig att objektivt utvärdera risken och avkastningen för komplicerade transaktioner. Eller kan det vara de metoder du använder för att komma över projekt som du kan få på en stor rabatt och främja för en vinst. (Vi har nu många sådana verktyg som sofistikerade investerare kan använda – se användbar resurs rutan)!
Det är mest avgörande för ditt föredrag till privata pengar långivare för att hitta ett sätt att omedelbart leverera “Vad betyder det för mig” historia att ha sitt fokus. Utan det, kommer de inte hålla runt, eller hålla intresserade tillräckligt länge för att lyssna på resten av vad du har att säga.