hur man får privata bolåneinstitut för fastighetsförvärv

Skulle det inte vara spännande om du visste hade inuti kunskap om hemligheter förvärva privata pengar bolåneinstitutet från någon person? vänner, nära och kära, professionella Equity Partners, exklusiva lån pengar?

Du hittar 5 nycklar för att övertyga någon att bli en privat inteckning långivare. Detta kan gälla oavsett vem du pratar med att få dollar för dina fastigheter ventures.

* I själva verket den allra första avgörande är WIIFM (som inte är en radiostation) det är en förkortning som står för

vad betyder det för mig

* Den 2: a är ROI – som de flesta tänker på som avkastning på investeringen, men just här det betyder avkastning-sätta ett annat sätt säkerställa den sofistikerade investerare om hur de kommer att få sina inkomster tillbaka.

* Den 3: e avgörande att du helt enkelt ska ta itu med någon privat sofistikerade investerare kommer att vara risken frågan – hur du kan minska risken i sina investeringar.

* 4: e kan vara mötet elementet, eller din trovärdighet – Hur skulle du föredra att nuvarande själv som en kompetent och pålitlig organisation, även när du inte ändå har köpt en enda fastighet.

* Plus den 5: e är förtroende. Och det skapar en relation med hjälp av investeraren så att de slutar upp att lita på dig med sina lån. Skulle inte detta vara något i de största hemligheter tillgångar byggnad för alla?

Låt oss nu tala om vad är det för mig – det är verkligen den miljon dollar query för privata bolåneinstitut.

Eftersom detta kommer att vara den 1: a faktorn på en potentiell exklusiva investerares tankar, skulle inte det vara meningsfullt att inleda dialogen genom att informera dem först?

Hur mycket att erbjuda är verkligen en avvägning mellan hur mycket mycket vinst eller kassaflöde är det möjligt att ha råd att göra utbetalningar, och hur mycket den privata investeraren anser är “för bra för att vägra”. Som allvarligt beror på vilken typ av exklusiva privata långivare du talar till, och vad deras förväntningar är.

För nära vänner och familj som är ny för tanken på privata investeringar – är deras förväntningar baseras främst runt den avkastning som de möter från CD-eller aktiemarknaden plats. CD: s har varit inne på 3-4% intervallet samt aktiemarknaden plats (Tja.! Jag hatar att vara en mäklare). Så för goda vänner och kära ser på att leverera en 10% eller större avkastning.

För högre nettoförmögenhet exklusiva Equity Partners (aka ängel sofistikerade investerare), är de för närvarande används till högre än alldagliga avkastning och så för dem jag föreslår ger 15% eller helst mer! I själva verket med all den negativa nyheter om egendom, kan du kanske gå ganska ökat något.

Skulle inte det vara underbart, om du kan låna pengar utan ränta, inga pengar?

Sedan överväga att ge en ägarandel-procent från vinsten. I själva verket om din exklusiva privata långivare kraven för att få regelbundna räntebetalningar – här är ett bra trick:

Gör Ställ räntebetalning tillräckligt låg för att ändå få lite kassaflöde, intäkter från dina tillgångar, och komplettera återgång till den privata investeraren genom att lägga till vad som kallas en “equity kicker” dvs, levererar en% av din vinst mot privata hypotekslån långivare till öka sin avkastning.