hur man får privata bolåneinstitut för egendom

Skulle inte eller inte det är spännande bör du visste hade inuti kunskap om hemligheter och tekniker för att få privat utlåningsföretagets från någon? Nära vänner, make och barn, expert sofistikerade investerare, exklusive eget kapital kontanter?

Det finns fem knappar för att övertyga någon att vara en privat inteckning långivare. Detta kommer att gälla oavsett vem du talar med att få intäkter på dina fastigheter ventures.

* Nu är det första viktiga är WIIFM (som inte är en radiostation) det är en förkortning som betyder

Vad betyder det för mig

* Den 2: a är ROI – som de flesta människor tror på som avkastning på investeringen, men just här det innebär avkastning – med andra ord garanterar den privata långivare om hur de är på väg att få sina dollar tillbaka igen.

* Den tredje nyckeln som du måste hantera med någon exklusiv privat långivare kommer att vara den osäkerhetsfaktor – hur du kan minska risken i sitt eget kapital.

* 4: e skulle vara den kunskap faktorn, eller din trovärdighet – Hur skulle du föredra att strömmen själv som en professionell och pålitlig grupp, även om du inte ändå har köpt en enda tillgång.

* Och även den 5: e är förtroende. Och det är att utveckla en relation med bankrådgivare så att de till slut ger dig med sina lån. Skulle inte detta vara en av de största rikedom konstruera hemligheter och tekniker för alla?

Nu ska vi prata om vad är det för mig – det är faktiskt den stora frågan för privata bolåneinstitut.

Eftersom detta kan vara den 1: a sak på en potentiell privat investerares tankar, skulle inte det vara meningsfullt att inleda dialogen genom att informera dem först?

Hur Mycket mycket att erbjuda är verkligen en avvägning mellan hur mycket vinst eller kassaflöde du har råd att ge upp, och hur väldigt mycket privata bankrådgivare känns är “för bra för att vägra”. Det beror egentligen på vilken typ av exklusiva equity partner som du pratar med, och vad deras förväntningar är.

För nära vänner och make och barn som är nya i din begreppet exklusiv investera – är deras förväntningar baseras på den avkastning som de upplever från CD-eller aktiemarknaden plats. CD: s har varit inne på 3-4% intervallet samt aktiemarknaden (Tja.! Jag hatar att vara en mäklare)! Så för goda vänner och kära ser på att leverera en 10% eller större avkastning.

För stor nettoförmögenhet exklusiva Equity Partners (aka företagsänglar), de tidigare betingad att högre än vanliga avkastning och så för dem rekommenderar jag erbjuda 15% eller helst mer! I själva verket med alla de skadliga nyheter om egendom, kan du behöva gå ganska lite ökat.

Skulle det inte vara bra, om du kan låna pengar utan ränta, inga pengar?

Sedan tycker om att leverera ett eget parti-a% med resultatet. Nu om din exklusiva bankrådgivare krav på att förvärva typiska intressegrupper omgångar – här är en mycket bra strategi:

Gör Ställ räntebetalning tillräckligt låg för att ändå få lite kassaflöde, intäkter från ditt hus, och komplettera återvända till din privata investerare genom att lägga till vad som kallas en “equity kicker”, dvs att erbjuda en% i vinst mot privata bolåneinstitutet att öka sin avkastning.