hur man får kredit eller en inteckning efter ingivandet konkurs

Funderar du på ansökan om konkurs? Om så är fallet, se till att du har en ordentlig titt på alla dina alternativ. Konkurs bör betraktas endast som en sista utväg. Många människor som har registrerats i det förflutna nu säger att de önskar att de hade undersökt andra alternativ mer fullständigt innan de arkiveras. Men ibland konkurs är verkligen det bästa alternativet. När du lämnar in, kommer du att se på saker från en bättre finansiell ställning.

Många människor tror att när de ansöka om konkurs, kommer de inte att ha stora ägodelar eller få kredit. Inget kunde vara längre från sanningen. Det finns kreditkort, lån fordon, och även inteckningar som finns för personer som har lämnat in konkursansökan i det förflutna.

Om du är villig att titta lite hårdare och använda okonventionella metoder, bör du kunna få en bra hypotekslån, även om du ansökt om konkurs. Om det finns en efterfrågan på tjänsten, kommer någon att fylla denna efterfrågan. Detta är fallet med kredit för personer som har lämnat in konkursansökan.

Det kan vara svårt att få kredit från traditionella långivare. Din konkurs kommer att visas på din kredit rapport så länge som tio år. Detta innebär att många långivare kommer att överväga dig en hög risk, och undvika utlåning till dig. Lyckligtvis, inte alla långivare är på detta sätt. Det finns några långivare som är villiga att skriva en inteckning för dig även om det finns en konkurs på din kredit rapport. Dessa specialister förstår att din konkurs mycket väl kan ha orsakats av omständigheter utanför din kontroll, och att det inte betyder att du har lyckats din ekonomi dåligt.

Däremot är det viktigt att hålla realistiska när få dessa typer av lån. Företagen vill se en bra meritlista av betalningar i trots och sedan din ansökan. Du kommer också förmodligen hitta dig själv inför en högre ränta bör du teckna en inteckning lån efter konkurs. Men om du är villig att ta itu med dessa faktorer, du har makten att köpa ditt eget hem, även med ett svart märke på din kredit rapport.

Kom ihåg att leta efter en erfaren specialitet inteckning mäklare. De måste vara väl förtrogen med den typ av långivare som är villiga att göra denna typ av lån. Var noga med att ge alla relevanta detaljer till din mäklare så fort du börjar göra affärer. På så sätt blir det ingen tid slösas bort med företag som inte kommer att vara villiga att ge dig det lån du behöver.

Du kommer förmodligen att få många erbjudanden via mäklare. Gå över dem noga, en i taget. Var uppmärksam på serviceavgifter och påföljder som skall betalas om du missar eller är sen på en betalning. På så sätt kan du utvärdera erbjudandet att ta reda på vad det bästa alternativet för dig. Med en specialitet hypotekslån, kan du få ett nytt hem på egen hand, även om du har haft dåliga krediter lycka i det förflutna.

Lämna in konkursansökan, om det verkligen är det bästa alternativet, betyder inte att det är också slutet på världen. Förhoppningsvis kommer du att ha lärt sig några saker i processen om att titta över saker gillar ekonomi och även saker som är utanför din direkta kontroll, och du kommer att vara ekonomiskt starkare i framtiden för att ha denna kunskap.