hur man får kort försäljning finansiering

Om du är en pre-avskärmning investerare, har kort försäljning tillgängliga medel för att finansiera alla dina erbjudanden är den perfekta investeraren lösningen att dra nytta av dagens blomstrande avskärmning marknaden.

I det nuvarande ekonomiska klimatet finns det ingen inkomst, inga kontanter, och ingen kredit krävs. Du kan få finansiering för att stänga alla dina affärer i 48 timmar!

Med högriskbolån debaclet, och den senaste tidens åtstramning av kreditmarknaderna, har du säkert märkt hur mycket svårare det är att skaffa finansiering för nästan alla fastigheter affär dessa dagar.

Förr i tiden, massor av hårda pengar alternativ, tillsammans med dubbla avslutningar och samtidiga avslutningar tillverkade stänga REO: s och blankning en bris.

Men med kreditkrisen, inteckning bedrägeri, och hårdare restriktioner med långivare och företag titel, stängning på fastighetsförvärv är inte så lätt som det brukade vara.

Det finns dock fortfarande ett mycket enkelt och lätt sätt att stänga ditt REO och Short transaktioner försäljning utan att använda dubbla avslutningar, hårda pengar, inkomst kontroll, ingen av dina egna pengar, Ingen AAA kredit, ingen samtidiga stängningar, eller ens över komplexa mark truster.

Denna metod är att använda back-to-back-avslutningar för att få alla dina kort försäljning erbjudanden stängd och finansieras i tid. Rygg mot rygg avslutningar ta en kort försäljning affär och förvandla det till två separata och distinkta transaktioner.

Den första transaktionen är husägare inför avskärmning försäljning till pre-avskärmning investerare. Den andra transaktionen är fastigheter investerare sedan sälja fastigheten till slutet detaljhandeln köparen.

Men även om du använder en rygg mot rygg stängning, och din slut detaljhandeln köparen har säkrat sina medel, som gör det här jobbet är att du behöver för att säkra din egen finansiering, som fastigheter investerare.

Så där får du denna finansiering av era erbjudanden? Detta kallas ofta transaktions finansiering, och i dag finns det många långivare som gör dessa typer av lån. Långivare älskar transaktionella finansiering, eftersom de bara låna under en period av några timmar, och detta innebär noll risk för att den privata investerarens pengar.

Med slutet köparens lån som redan godkänts och på plats, två separata och distinkta transaktioner sker på balansdagen. Den första är att investeraren köper kort försäljning erbjudande från nödställda husägare.

Detta finansieras av transaktionella finansiering företaget. Omedelbart efter denna transaktion har stängt, är investeraren vänder sedan runt och omedelbart sälja fastigheten till slutet köparen.

Den slutliga köparen använder medel som erhålls av honom genom ett traditionellt lån eller kontant via långivare som Upperhouse Hypotek. De flesta konventionella långivare idag inte kommer att ha några problem att finansiera dessa lån.

Det enda sådant undantag är FHA lån, som vid tiden för att skriva denna artikel, har en 90 dagars krydda krav. Men eftersom de verkliga förändringar fastighetsmarknaden och bostadsmarknaden är fortfarande instabila, är det mycket möjligt att FHA kan ändra sina riktlinjer.

Transaktionella finansiering är det perfekta sättet för pre-avskärmning investerare att finansiera sina kort försäljning erbjudanden i dagens avskärmning ridit marknad. Det finns gott om alternativ för finansiering företag, alla villiga att finansiera dessa enkla, lätta korta försäljning transaktioner.

Dock kommer ett av dessa företag betalar även en rejäl provision för att hitta erbjudanden för dem upp till $ 50 miljoner dollar. Du hittar det, köper de det, och du får betalt en rejäl provision. Det kommer aldrig finnas en bättre tid för dig att “Think and Grow Rich” i Real Estate!