hur man får inga pengar ner bostadslån

Söka efter ingen handpenning inteckning är klokt. Om du gör det kallas “alternativkostnad”, och det kan finnas bättre sätt att använda även små avbetalningar mer produktivt, särskilt om verklig inga pengar ner bostadslån hittas. Ja, kreditmarknaderna har skärpts något, men det finns fortfarande även program som har att göra med en första gången hem köpare lån som har mycket små (eller noll) handpenning funktioner.

Finna inga pengar ner bostadslån innebär maximalt utnyttjande av Internet. Och även om en nära vän eller en familjemedlem kan ha ett visitkort från en inteckning mäklare eller långivare, är det ändå starkt rekommendera att de allra flesta av shopping för inga pengar ner bostadslån göras på nätet.

Detta beror på att långivarna från hela landet förstår att Internet är en stor ocean fylld med ett överflöd av kunder som, i dessa dagar, kan attraheras mer av några pengar ner bostadslån eller genom en första gången hem köpare lån än med ens en bostadslån med en mer attraktiv ränta.

En del av detta beror på att alternativkostnaden och några till människor som vill ha ett hem och har bra kredit, men kanske inte en 20%, eller mycket mindre, handpenning. För dessa människor – och det finns massor av dem där ute – en långivare som har en meny med några pengar ner bostadslån är exakt rätta till “ingen handpenning” blues.

Efter identifiering av flera sannolikt inga pengar ner bostadslån, till nästa steg tar innan är att se till att en kreditupplysning avslöjar åtminstone en poäng av 700 eller bättre för att kvalificera sig. I vissa fall i vissa delar av landet, inga pengar ner bostadslån kommer att kräva en 750 eller bättre, så ha det minnet.

Efter att säkerställa en god kredit värdering det ska då vara dags att göra strategi till en långivare och sedan påbörja det ge-och-ta som kommer att uppstå för att få lånet, men det kommer allt vara värt det i ände.

långivare kommer att försöka generera ytterligare förskott intäkter genom införandet av vissa avgifter knutna till stängning. Det är ibland också det fall där långivaren får marknadsföra en inga pengar ner bostadslån och sedan erbjuda sig att rulla dessa avgifter i inteckning. I sanning, kan det vara ett sätt att undvika att betala tusentals dollar och få en sann inga pengar ner bostadslån, det måste sägas.

Bara vara beredd att betala en något högre ränta för ett hem när man köper det här lånet produkt som erbjuds av en långivare. I genomsnitt kan räntan på ett sådant lån variera från kvartal till kvartal två punkter högre än den lägsta tillgängliga räntesats för personer med god kredit. Man måste ta en uppriktig bedömning av vad som är viktigast i det här fallet.

Detta är ett utmärkt sätt att komma in i ett hem med någon verklig upfront monetära investeringar, inte förvänta sig att den månatliga utbetalningen skulle vara lite högre för livet av lånet, såvida man kan svinga en refinansiera 18 till 36 månader på vägen, vilket är inte en helt oerhörd företeelse, ärligt.