hur man får hem dina drömmar med en dålig kredit inteckning

En av de värsta biverkningarna av att ha dåliga krediter är att det är svårt att hitta en inteckning för att köpa hem som du behöver eller desperat vill. Att vara husägare är mycket givande, och betala en månatlig inteckning betalning i stället för att betala en hyra eller leasing betalning är ett av de bästa sätten att säkra din framtid och bli ekonomiskt sund. Att äga ett hem och få ett billån är inte utom räckhåll, men för de låntagare med dålig kredit.

En dålig kredit inteckning kan ge villaägare med mindre än perfekt kredit möjlighet att förverkliga den amerikanska drömmen, sluta hyra, och börja äga!

få din dåliga krediter hypotekslån

När du har en dålig kredit värdering, någon typ av lån eller kredit som du ansöker om är svårt att få. Det är därför speciella långivare som erbjuder denna typ av inteckning finansiering för personer som visar stor potential för att bli värdiga låntagare men släpar efter i vissa avseenden, såsom kredit prestanda i det förflutna. Dessa långivare arbetar hårt för att sätta dig i ett hem som du faktiskt har råd. Du kan hjälpa dem i deras strävan efter att göra din ansökan om en dålig kredit hem inteckning ser mer tilltalande. Det finns vissa steg som beskrivs nedan som du kan följa för att hjälpa till att säkra inteckning finansiering du behöver med dåliga krediter.

Först och främst bör du kontrollera status för din kredit genom att dra din egen kredit rapport från de tre stora kreditupplysningsföretag byråer, Experian, Equifax, och Trans unionen. Det är viktigt att kontrollera din rapport med alla tre eftersom olika långivare använder olika tjänster kreditupplysningsföretag när de undersöker din kredit. Kontrollera att se till att allt som noteras om din personliga situation när det gäller dina konton och misskötsel är i sin ordning.

Varje objekt på din kredit rapport som redovisas felaktigt bör behandlas snabbt med presidiet i frågan. Presidiet måste bevisa att varan tillhör dig eller ta bort det i tid enligt lag.

handpenning på ditt nya hem

Du bör också börja arbeta hårt för att spara en handpenning på hemsidan som du kommer att köpa. Samtidigt som du sparar pengar är aldrig roligt, försöka komma ihåg den tillfredsställelse som du kommer att ha när du vrider nyckeln till ditt eget hem, en som du äger och som helt enkelt inte betalar hyran på. Spara så mycket pengar mot en handpenning som du kan är viktigt eftersom långivaren kommer att vilja se till att du är en ansvarsfull låntagare som kan hantera pengar, dessutom kommer du handpenning gör det belopp som du behöver låna mindre, vilket gör din ränta mindre också. Detta kommer att göra det hela priset på ditt hem, inklusive ränta, mer överkomligt. Medan många långivare vill ha en 10% handpenning på ditt hem, det finns andra långivare som kräver mindre.

kvalificerar dig för $ 8500 kredit under Obama lagstiftning?

Du bör också överväga att gå med en långivare som kommer att föra dig den första krediten gången köpare som är tillgänglig för nya villaägare genom den amerikanska regeringen. Detta kan vara en mycket betydande belopp, som är så mycket som $ 8500 som återbetalas till dig när du lämnar in din självdeklaration. Det finns en mängd olika långivare som erbjuder särskilda finansieringsalternativ för köpare som uppfyller kraven för kreditkvalitetssteg. Och denna kredit är inte medel som skall återbetalas – som är ett annat plus.