hur man får Hamp Obama lån godkännande modifiering program

Home Affordable Ändring Program godkännande kommer att hjälpa husägare att sänka sina månatliga inteckning betalningar till en rimlig nivå, som kommer att hjälpa alla dem som står inför ekonomiska svårigheter. Ekonomiska svårigheter är svåra att övervinna och man kan inte betala sina bolån i tid. Således denna nya Hamp som stöds av Obama president Administration har hjälpt otaliga individer som står inför avskärmning.

Långivare, reparatörer och banker har olika kvalifikationskrav för deras program, men detta hem lån ändring program bygger på de riktlinjer som är fastställda av finansdepartement.

Riktlinjerna i detta program är följande:

• Lånet ska tas före 1 januari, 2009.
• Man ska leva i hans egendom.
• Den inteckning totala summan måste vara under $ 729.500.
• Man måste intyga att han genomgår ekonomiska svårigheter.
• Dokumentationen måste bevisa hushållets totala inkomst, utgifter och dokument skatt.

Vara väl organiserad med de handlingar

Med Hamp Obama stödberättigande lån modifiering riktlinjer, många långivare har egna riktlinjer för sina program. Varje långivare har en olika riktlinjer och skjuter med banken och serviceföretaget. Man kan hitta sina riktlinjer i sina webbplatser tillsammans med checklistan och former. Man ska lära sig så mycket de kan från dessa riktlinjer och bör vara väl organiserad med bekostnad och dokumentationer inkomster. För att få godkänt för modifiering, bör man ha en positiv inställning och bör behandla alla med respekt och vänlighet eftersom alla står inför stress inklusive lagstiftande organ. Om en person inte får utmärkt service då kan han skära samtalet och ringa tillbaka igen och prata artigt. Man bör göra en punkt att hålla sig lugna och om det behövs så att han kan tillräckligt höja samtalet.

Om en person vill få information om lån modifiering planen då han ska få kontakt antal lämpliga långivare. Man ska inte få den information som lån ändring från samlingen avdelningen. Man bör fritt be sina tvivel och bör inte vara rädd för att rensa dem. Om en person inte kan få information om programmet från företrädaren då han inte ska bli frustrerade. Man kan ringa tillbaka igen tills de får den information som krävs. Man bör bestämmas att inte ge upp förrän de är helt lyckat. Om en person får avslag för Home Affordable Ändring Program Hamp bör han fråga efter rad för rad undersökning av de kostnader och intäkter som används och alla orsaker till dess förnekande. Man bör också hitta om de uppfyller kraven för de övriga programmen eftersom många gånger de andra lån modifiering program är bättre än Hamp. Man bör vara beredd att göra korrigeringar och åter bör gälla.

Om man har gjort de ändringar i kostnad eller intäkt då han är längre tillåtas att åter ansöka om Hamp, Home Affordable Ändring Program. Man ska alltid vara positivt om sina tankar, eftersom det är de tankar som senare förvandlas till åtgärder. Således vara positivt att få godkänt för bostadslån modifiering program.