hur man får ett snabbt remortgage och rensa dina problem

Generellt frågan om en snabb remortgage spelar in när du har missat avbetalning och kanske hotas av avskärmning. Möjligheten för en remortgage företag att agera snabbt är avgörande för din sinnesro och, bokstavligen, behålla tak över huvudet.

Det absolut bästa stället att börja din jakt efter en snabb remortgage är Internet, där du hittar flera företag som inte bara kan erbjuda en remortgage snabbt, men kataloger som kan låta dig göra några jämförelser shopping för den bästa affären i en snabb remortgage.
Låt oss titta på ett ställe och se vad de begär av dig och deras handläggningstid. Det första de flesta online snabba remortgage proffs kommer att vilja veta är hur mycket framsteg du har gjort säkra remortgage på egen hand. De kan begära, till exempel om du har försökt att refinansiera med din nuvarande långivare, och i så fall har du fått avslag.

De skar vill veta om du har redan fått en avsiktsförklaring om att återta, eller om det är din rädsla. De skar frågar om du har fallerat på en inteckning eller bara varit efterskott och om detta är att hålla dig från att säkra en remortgage hittills.

Kompetenskraven måste låta dessa snabba remortgage experter vet om du har varit sena med flera avbetalning eller om du har faktiskt missade betalningar.

De snabba remortgage specialister måste också veta hur snabbt de ska vara – du behöver det idag, den här veckan, eller någon gång denna månad, till exempel. Du måste också förklara varför du vill ha den snabba remortgage.

Om, till exempel, kanske det inte ett återtagande fråga det vara att säkra ytterligare pengar för saker som college undervisning eller hem förbättring, kanske du bara vill förbättra din kredit historia, eller kanske du försöker hitta en bättre bolåneränta.

Viktiga bitar av information en snabb remortgage långivare kommer att behöva, förutom ditt namn och kontaktuppgifter, är namnet på din nuvarande inteckning långivare, beloppet för det ursprungliga lånet, liksom den nuvarande utestående skulden, den hastighet du betalar för din inteckning, din månatlig betalning, det ursprungliga inköpspriset för den intecknade egendomen, dess aktuella marknadsvärde, och det belopp du vill låna nu.

Den typiska snabba remortgage plats valde vi att granska innehåller också en praktisk inteckning miniräknare. På denna kalender, rätt online, du anger den totala summan pengar siffra du behöver låna, det antal år du vill ta att betala tillbaka lånet, den årliga räntan (antingen vad du söker eller vad du vet att du rimligen kan hitta), det sätt som intresserar beräknas (12 mening månadsvis, en mening per år), och sedan allt du behöver göra är att be räknaren att komma upp med en månatlig betalning belopp.

Du kan också använda kalkylatorn bakåt, genom att bestämma hur mycket du har råd att betala varje månad på din snabba remortgage, fastställa den kurs du ofta hitta, och se hur mycket du bekvämt kan låna.

Du kan även använda detta för att avgöra vilken ränta du måste hitta för att hålla sig inom budgeten för de pengar du måste låna på din remortgage. Uppenbarligen, för en snabb remortgage är webben det ställe att börja.