hur man får ett lån om du är företagare –

Mortgage brukar kallas som lånet mot egendom. Inteckning tillhandahålls av banken eller inteckning byrå. För bankerna den perfekta arbetstagaren att ge hypotekslån är den som hänge i alla jobb. Mortgage byrån vill se kunden som har en regelbunden och stadig inkomstkälla så att låntagaren kan enkelt betala amorteringar i tid. Någon som är egenföretagare är inte att föredra eftersom den ideala låntagaren av hypotekslån. Egenföretagare är mindre berättigad kund för hypotekslån, även om banken erbjuder bolån till jaget anställda men det behöver massor av stödjande dokument som uppfyller banken eller inteckning byrå som du har möjlighet att betala den delen av banken i tid. Den största nackdelen med egenföretagare hypotekslån seeker är att bankerna oftast debiterar hög ränta för egenföretagare kunden. Om du är den som är ute efter hypotekslån måste du föredrar den bank som har ett bra track record i att ge en inteckning lån till företagare – kund. Om du ska närma sig en bank för bolån på allra första plats be banken associerar att ge detaljer i eventuella dokument som krävs av banken. Det kan vara möjligt att du inte kan vara en idealisk låntagare för banken då måste man arbeta mer med att hitta den bank som kan låna dig lånet.

Bankerna är mindre intresserade av att ge bolån till egenföretagare på grund av följande skäl:
• Egen företagare kunden har inte rätt bevis för deras årsinkomst.
• Låga skattedeklarationer visar i form 16 av självdeklaration.
• Utvärderingen av fastigheten kunden har är lägre än lånet väntat.

Hur får man en inteckning om du är egenföretagare?
För egenföretagare kundens som har eget företag här är några tips som hjälper dig att ta tag i bästa hypotekslån:
• Om du väljer lån mot egendom är det lämpligt att framställa kopia av registreringen av fastigheten tillsammans med att den behöver en kopia av fastighetsskatten betalas av ägaren.

• Försäkringen är den mest eftertraktade dokument som banken alltid är ute efter så det fungerar som en garanti om nåt händer med låntagaren förlorade kommer att betalas av försäkringsbolaget

• Det är lämpligt att betala den högsta skatten tillämpas, så att efter granska dokumentet bank skulle kunna analysera den finansiella ställningen för kandidaten.

• Alltid handla pengar kontinuerligt så att det speglar i ditt kontoutdrag. Alltid ta en del av det som ingen check studsade i din bank eftersom det visar din bank i ett negativt ljus.