hur man får ett lån hem inteckning när du har dålig kredit

Om du har dålig kredit, få ett hem hypotekslån numera är ganska lätt. Här är några tips för att bättre din chans att få ett bolån.

Tips # 1 – Samla in pengar för handpenning

Det finns många långivare som fortfarande ger människor med dålig kredit. Det enda problemet är de höga räntorna som du måste betala tillbaka. Försök att samla lite pengar till handpenningen eftersom det kan bidra till att minska minst 2 till 3 procent av räntan.

Om möjligt, skulle jag rekommendera att vänta tills du har pengar till handpenningen innan du söker en dålig kredit inteckning. Ge dig själv 6 till 8 månader för att höja pengar.

Tips # 2 – Fastigheter med eget kapital

Om möjligt, försök att köpa ett hem som fortfarande har en del eget kapital värde i det. Anledningen är att de flesta långivare anser bostäder med eget kapital för att ha ett visst värde och det är likvärdigt med att du betalar handpenningen. Det skulle vara mycket lättare att få refinansiering på hemmet. Du kanske vill rådfråga din egendom mäklare om hemmet kvalificerar för det.

Tips # 3 – Prata med andra mäklare samt

Bara för att du anlitar en inteckning mäklare betyder inte att du inte kan tala med andra inteckning mäklare. Vissa inteckning mäklare känner att du är beroende av dem och kan berätta för dig att du inte kan få detta lån och att lån eftersom du inte uppfyller kraven för detta och det. Tja, är sanningen vissa mäklare kan ha goda relationer med långivare och kan tillåta ett visst spelrum att få ditt lån godkänt. Även vissa mäklare specialiserar sig enbart i en eller två typer av lån, och kanske inte kan hjälpa dig. Så det bästa sättet är att ställa så många mäklare som möjligt innan du bestämmer vilken långivare att gå till.

Tips # 4 – Fixa en överenskommelse med säljaren

Ibland kanske kan förhandla med säljaren om de är villiga att göra ett topplån för huset. Du kan upprätta ett avtal där du skulle betala tillbaka dem ett fast belopp varje månad baserat på priset på huset. Det skulle bäst om du vill försöka detta för att fastställa den tidsperiod till mindre än 5 år. Längre och säljaren kan känna att han / hon är låst till ett långsiktigt avtal och kan backa ur.

Tips # 5 – Förbättra din kredit värdering

Detta är den mest uppenbara och det är verkligen inte så svårt att förbättra din kredit värdering. Du måste ha disciplin och hålla din ekonomi i schack. Betala din månatliga räkningar och kreditkort räkningar i tid och inte har alltför många kredit undersökningar. Undvik att ta fler lån såsom kredit bilar, auto lån etc om du vet att du planerar att köpa ett hus snart.

Bara för att du har dålig kredit bör inte hindra dig från att få ett nytt hem. Det finns massor av långivare som fortfarande är villiga att ge dig ett lån och du kommer att bättre dina chanser att lyckas om du följer tipsen ovan.