hur man får ett bostadslån med dålig kredit inteckning

Om du funderar på att hitta ett bostadslån och du har dålig kredit, räkna med att betala exceptionellt höga räntor på ditt lån. När du har en dålig kreditvärdighet är detta straff måste du betala. Men, har du möjlighet att motverka dessa höga räntor om du lägger ner en stor handpenning.

Med alla lån som erbjuds till dig, måste du hålla tarmkanalen av de punkter, straff, stängning kostnad och avgifter, eftersom detta kommer att ge dig ett visst skydd mot subprime långivare. Du kan också överväga möjligheten att någon medpåskrivande för ditt hem lån om din kredit är riktigt dålig. Till exempel kan dina föräldrar eller make underteckna som deras goda kredit värderingar kan möjligen kompensera din dåliga krediter hypotekslån i det långa loppet.

Om du får en möjlighet att ta ut en justerbar sats inteckning som erbjuder lägre månadsbetalningar början, ta inte det här alternativet eftersom betalningarna kommer att öka när de nationella inteckning räntehöjningar och du kan hitta dig själv inför avskärmning eftersom betalningarna skulle kunna hamna långt mer än du har råd.

När du har en historia av dåliga krediter, är det mycket klokare att välja ett bostadslån med fast ränta som har en rimlig låg ränta som passar dina behov mycket bättre. Det kommer också att hjälpa dig att hålla sig borta från en avskärmning. Samla alla offerter som skickas till dig, och sedan jämföra räntor och acceptera lånet med de lägsta priserna.

Utnyttja internet på grund av det faktum att du har en dålig kredit inteckning, men samtidigt vara försiktig med annonser riktade köpare som har dålig kredit eftersom det är oftast en hake till dessa erbjudanden, särskilt om du har någon som har co tecknas för dig. Denna person kan bli ansvarig för ditt hem lån om du inte kan du dina betalningar.

Om någon har undertecknats, måste du se till att du kan möta dina månatliga betalningar som den person som co-undertecknade kommer inte att sätta på plats och har att betala dina skulder och betalningar. Om du nyligen har haft en avskärmning kommer du inte att kunna få någon typ av bostadslån utan en co-signor annars den enda typ av lån du får är en från en subprime långivare.