hur man får en utomeuropeiska egendom inteckning

Är du funderar över att köpa utomeuropeiska egendom, kanske du vill ta hjälp av en lokal fastighetsmäklare för att hjälpa dig med lokala lagar och seder. Utomeuropeiska egendom bolåneinstitutet hjälper dig att finansiera din fastighet. Att köpa in en upp kommande område? Detta kommer att öka din värdestegring. Köpa i den fashionabla områden i Spanien eller Frankrike innebär att fastighetspriserna är redan dyra och kan inte öka mycket längre, eller öka i en långsammare takt än tidigare. Att köpa in ett mindre fashionabla område i Spanien eller Frankrike, eller i upp-och-kommande fastighetsmarknaderna i Bulgarien, Turkiet och Kroatien där priserna fortfarande är låga ökar risken för en snabb prisökning. Det är viktigt att notera att de mindre fashionabla och up-and-coming områden fortfarande behöver ha alla de dygder de mer etablerade destinationer. Vad du verkligen är ute efter är en oupptäckt egenskap hotspot. Ofta sådana platser är närliggande de mer fashionabla och dyra områden.

När du köper utomeuropeiska egendom för investering du inte kan veta allt om den lokala lagen (såvida du inte är beredd att spendera en hel del tid) så för den kontanta utlägg, är det värt att få professionell hjälp. Nå ut experter för särskilt stöd.

Flexibel utomeuropeiska inteckning erbjuder flexibilitet i villkoren. Det bästa med flexibel inteckning är att det håller månatliga återbetalningen inom överkomliga för låntagaren. Några av de viktigaste fördelarna med flexibel inteckning är:
• tillhandahållande av att göra stora utbetalningar (mer än de stipulerade beloppet)
• möjligheten att rita (låna tillbaka) eventuella tidigare overpayments
• tillstånd att UNDERBETALA (mindre än den vanliga mängden)
• Om du vill njuta av en betalning semester (du kan stoppa återbetalningar under en viss period, vanligtvis 3 till 12 månader.)

Hyresintäkterna du kan uppnå på att låta din stuga handlar om plats och vilken typ av egendom. Långtidsuthyrning kan himlen skickas, med en person som är villiga att hyra på lång sikt kommer att minska sannolikheten för att ha en dålig hyresgäst. Det kommer också att bidra till att minska din stress att hitta nya människor som är villiga att hyra ut din bostad. Bäst av alla långtidsuthyrning är bra för din ekonomiska planering. Kortsiktiga hyror kan vara högre, särskilt i semesterperioder. Den perfekta semestern hemma skulle vara en egenskap som var attraktiv för båda typerna av hyresgäster. Många stadsbor lägenheter är goda exempel på detta och presentera en win win situation för utomeuropeiska egendom köpare. Områden i Frankrike, Spanien och Portugal till exempel lånar verkligen sig till både hyresmarknaden. Nyligen Bulgarien har lockat utomeuropeiska egendom köpare som kan låta både sommar semesterfirare och vintern skidåkning broderskap.