hur man får en låg ränta topplån

Du kan förbättra dina chanser att kvalificera sig för en låg ränta topplån genom att följa några enkla steg. Innan du ansöker om ett lån, bör du se till att din kredit historia är ren, kontrollera att du har tillräckligt med eget kapital för att kvalificera sig, och bestämma vilka topplån är det bästa alternativet för dina behov och ekonomiska situation. Nästa du kan handla för en låg ränta topplån långivare och jämföra erbjudanden. Med förberedelser kan du ha möjlighet att stänga på ditt andra hem lån i så lite som två veckor.

Bekräfta din kredit historia är ren

Även om du redan äger din bostad, kommer potentiella långivare kontrollera din kredit historia för att kontrollera att du betalar din nuvarande lån i tid, inte nyligen har tagit på några stora skulder, och har inte nyligen varit brottsligt på några skulder eller arkiveras om konkurs.

Innan du ansöker om en låg ränta topplån, kontrollera dina kreditupplysningar för att se till att de inte anger några fel. Om du har legitima senaste svarta märken, gör vad du kan för att rätta till dem. Nyligen dings på din kredit kan leda till en högre ränta hem kapital lån. Du bör också kontrollera din kredit värdering för att se vilken hastighet du kommer att kvalificera sig för.

Bekräfta din nuvarande inteckning balans och hem värde

När man beslutar hur mycket pengar att låna, bör du först bekräfta att du och din primära långivare överens om hur mycket du fortfarande är skyldig. Om dina siffror inte stämmer överens med bankerna, se till att alla dina betalningar har behandlats korrekt.

Du kan använda en mängd olika fastigheter webbplatser för att bedöma ditt hem aktuella marknadsvärdet. Det kanske inte är så mycket som du tror att om marknaden är på nedgång. Ett lägre marknadsvärdet kommer att begränsa det belopp du kan låna mot ditt eget kapital. Den sammanlagda summan av dina första och andra inteckningar bör aldrig vara mer än 80% av ditt hem värde.

avgöra vilka topplån alternativet är bäst

Innan du ansöker om ett lån, bestämma vad du planerar att använda pengarna till. Totalt upp alla förväntade kostnader och lägga till lite extra för att täcka oförutsedda kostnader om du använder pengarna för ombyggnad eller college undervisning, men inte så mycket att du är frestad att använda pengarna till orelaterade inköp. Kom ihåg att du riskerar ditt hem, så låna klokt. Bara låna ett belopp som du har råd att betala tillbaka, och endast för objekt som direkt kommer att förbättra ditt hem andrahandsvärde, din ekonomiska situation, eller ditt barns eller din framtida intjäningsförmåga.
När du har bestämt dig för hur mycket du ska låna, kan du avgöra om ett hem kapital lån
Eller hem kapital kredit är ett bättre val. Ett hem kapital lån kan du låna en klumpsumma och betala tillbaka över tiden till en fast ränta. Ett hem kapital kredit (HELOC) ger dig möjlighet att låna mindre belopp när du behöver dem och sedan betala tillbaka dem under en tidsperiod på en rörlig ränta. Om du konsolidera skuld eller ombord på ett litet hem remodeling projekt som kommer att slutföras snabbt, då en klumpsumma lån är att föredra. Om din remodeling projektet kommer att ta flera månader eller du behöver periodiska betalningar college undervisning, då en HELOC är ett bättre val.

välja en låg ränta topplån långivare

Inte automatiskt acceptera ett lån från den första långivaren du hittar. Istället shoppa runt på Internet för att avgöra vilken typ av topplån ränta du kan förvänta dig. Du bör närma 02:58 välrenommerade långivare för uppskattningar av din APR avgifter och andra kostnader. När du väljer din långivare, jämför alla dessa faktorer och avgöra vilken som är bäst. När du har valt en långivare och påbörjat ansökningsprocessen, bör ditt förarbete hjälpa processen går smidigt och snabbt.