hur man får en klumpsumma pengar för något kassaflöde din mottagning månatliga betalningar på.

Om du får månatliga betalningar för en fastighet du sålt genom någon typ av ägare finansiering där en revers skapades för att precisera villkoren för utbetalning, då kan du sälja den revers för en klumpsumma av kontanter. Istället för att behöva vänta ut hela löptid anmärkning, som kan vara upp till 180 månader eller 15 år eller mer för att få devalverade dollar, kan du välja att sälja din anteckning (på ett något rabatterat pris) och få pengarna inom en några dagar.

Många människor som har sålt egendom genom någon typ av ägare finansieras strukturerad lösning skulle vilja få sina pengar up front om möjligt, men är inte medvetna om att det finns investerare som är villiga att köpa inteckning anteckningar ibland kallas “Cashflow Notes”. Dessa investerare söker noter att köpa som ett sätt att diversifiera sina investeringar. Notes är ett bra sätt att försäkra långsiktig inkomst på månadsbasis där den ursprungliga notera innehavaren har eleceted att sälja hans eller återstående block av betalningar för en klumpsumma som har diskonterats för tiden devalvering av pengar (vanligen kallat “inflation “).

Det finns en rabatt till de toner som köpts på grund av det sätt som pengar förlorar värde över tiden. Minns när en film biljett var 50 cent och en läsk var en dime. För att en anteckning investerare att betala en stor summa pengar för en grupp av månatliga betalningar, måste det vara ett “bra” investering där investeraren står för att göra en vinst. Den avvägning för den ursprungliga noterar hållaren är han får en stor klumpsumma av kontanter, minus rabatten, för 180 mindre månatliga betalningar som betalas till investeraren.