hur man får en inteckning modifiering

En inteckning modifiering är ett av de program förlust lindring som erbjuds av en långivare att stoppa avskärmning för husägare och långivare. Den inteckning modifiering är ett avtal mellan husägare och långivare som är ett avtal som kan förändra den nuvarande räntan eller inteckning payoff datum. Inteckning företag är ovilliga att förhandla när husägare inför avskärmning och inte har tillräckligt med pengar för att återupprätta sin inteckning. En husägare måste bevisa att långivaren att de hade en svårighet som har fastställts och har medel för en modifierad bostadslån betalning. Efter översyn och en skicklig fall erbjuds en långivare kan vara ovilliga att minska den nuvarande räntan som kommer att minska hus betalning. En förlängning av skyddstiden är också ett val som kommer att minska månatliga inteckning betalningar.

Orsaken bakom inteckning modifiering är att skapa en win / win tillstånd mellan husägare och långivare att eliminera avskärmning processen. Avtalet som produceras sätts skriftligen och måste undertecknas. De senaste villkoren för inteckning ändring listas på inteckning ändring avtalet.

Det finns åtgärder som måste utarbetas metodiskt för att vara säker på att informationen lämnas på rätt sätt. Innan du gör kontakt med serviceföretaget om ett lån remodification du behöver för att förstå din ekonomiska situation, din inkomst kontra dina räkningar. Om du behöver avskärmning hjälp och behöver en inteckning ändring som vi har hjälpt många husägare att hålla sina hem. Kontakta oss idag innan det är för sent annars kan vi inte hjälpa dig.

Var försiktig när du ber en bank för en inteckning ändring eftersom deras förlust lindring avdelning har något egenintresse av dig och kommer i många situationer ställa dig upp på en plan du kan inte råd med. Vi är glada att du hittade oss och verkligen ser fram emot att hjälpa dig med en inteckning modifiering.