hur man får en inteckning efter konkursansökan

Inteckning är ett lån som tagits av en låntagare i säkerhet av egenskaperna som har tillgångar av samma värde som hem, mark etc. Att vara punktlig att betala av lånet med jämna mellanrum är mycket viktigt. För konkurs människor, är det ännu svårare att betala lånet i tid. Därför banker i allmänhet inte föredrar konkurs folk för hypotekslån.

Men att få en inteckning efter konkurs är inte så svårt som du tror. Många långivare är redo att ge lån till människor som har antingen dåliga krediter eller har gått i konkurs. Du måste vara väl medveten om hur man får inteckning efter konkursansökan. Beroende på din situation, kan du få en inteckning snart. Men, är det inte tillrådligt att ansöka om lån under minst 18 månader efter konkursansökan.

Första steget för att få lån efter konkurs.
Att få en inteckning efter konkurs beror på flera andra aspekter som tas i beaktande under din ansökan om inteckning. Komma inteckning beror på hur mycket pengar du kan sätta in och ditt garanterad inkomst. Kort sagt, kommer framgång beror på din förmåga att ge båda dessa saker.

Några tips för att få inteckning efter konkurs.
• Många långivare är inte redo att ge lån till en konkurs person under minst två år sedan konkurs ansvarsfrihet. Som det inledande förfarandet, måste du hantera alla dina skulder korrekt från tiden för konkurs ansvarsfrihet deklareras. Du bör betala av lån för ditt hem eller bil som inte beviljades i konkurs.

• Chansen att få inteckning efter konkurs beror på din insättning på huset. Ju mer du kan lägga ner på huset som en insättning, desto större chans har du att få en inteckning. En 3-5% deposition är tillräckligt för att hjälpa dig att få lånet.

• Om du vill ha en inteckning efter konkurs, försöker att begränsa mängden ytterligare skulder som banklån och kreditkort. De bolåneinstitut alltid kontrollera din skuld-till-tal och så är det lämpligt att ytterligare minska skulderna så mycket som möjligt.

• Uppgifterna om din kredit rapport inte kan vara korrekt alltid och bör kontrolleras för noggrannhet. Kom ihåg, alla felaktiga uppgifter om din kredit rapport minskar chansen att få inteckning. Du kan begära en kopia av en kreditupplysning genom kreditupplysningsföretag eller kredit-övervakning och rapportera om något fel hittas. Det hjälper dig att skapa ett gynnsamt skuld-till-tal.

Långivare, mäklare och introducers är de viktigaste tre arrangörerna som hjälper dig att få en inteckning efter konkurs. Mäklare är specialiserade på att få inteckning efter konkurs. De har tillgång till många låneinstitut och så att de kan hjälpa dig att välja den bästa inteckning som passar till dina omständigheter. Den hjälper dig också med råd i ansökningsprocessen. Inledare också göra ett liknande jobb som mäklare. Men, råd de inte låntagarna. Inledare inser att du behöver en inteckning nu och presentera dig för en långivare eller mäklare. Men i vissa fall är det bättre att ansöka om en inteckning direkt till en långivare.

Om du verkligen vill ha en inteckning under konkurs, inte bli upprörd. Du kan göra en god insats för att reparera din kreditvärdighet under tiden.