hur man får en fast ränta citat HELOC inteckning

Det egna kapitalet i ditt hem är som pengar på banken, i själva verket kan du använda det egna kapitalet i hemmet precis som ett kreditkort konto. Denna kredit kallas HELOC, hem kapital kredit. För att få en HELOC konto måste du först få fast ränta HELOC inteckning citat flera låneinstitut och jämför sina räntor. Om du är intresserad av att ha en stor kredit, kan en HELOC konto vara rätt för dig. Fast ränta HELOC inteckning citat är gratis, precis som andra citat, så det är till din fördel att få upp till ett dussin eller fler offerter så kan du begränsa din sökning till den lägsta av alla fast bostadsränta HELOC offerter.

Beroende på vad du har rätt till kan du eventuellt få en kredit på upp till 75 procent av ditt hem värde. Om ditt hem har utvärderats för $ 150.000 din kredit kan vara upp till $ 112.500. Den fasta räntan HELOC konto har en uppsättning månatlig betalning baserat på det belopp du lånar. Du använder det precis som ett kreditkort, men dina betalningar inte fluktuerar som en revolverande kredit konto. Mest fast ränta HELOC inteckning citat är baserade på en 10 år återbetalningsplan

Om du vill ha en HELOC konto måste du ange vilken typ du vill ha, det är en revolverande kredit HELOC, där räntan är rörlig, och det är den fasta räntan HELOC, där räntan är fast. Vissa människor gillar justerbar ränta HELOC eftersom räntorna börjar lågt, och de betalar på det precis som de skulle ett kreditkort. Andra föredrar fast ränta HELOC eftersom räntan förblir densamma över lånets löptid. Om du begär fast ränta HELOC inteckning citat från en inteckning företag mäklaren kommer att skicka din förfrågan till hans / hennes nätverk av långivare. Var och en av dessa långivare kommer att vidarebefordra deras citat tillbaka till inteckning företaget. Den inteckning mäklare kommer sedan vidarebefordra de fasta prisofferter HELOC inteckning tillbaka till dig.

Om du börjar med en HELOC vinstandelslån och du vill byta till en annan kan du göra det, men det kan finnas en avgift för att ändra. Detta innebär att om du låst till en fast ränta HELOC och sedan räntorna går ner och du har fastnat betala högre ränta du kan växla, men långivaren kan ta ut en straffavgift. En HELOC konto kan vara mycket attraktiv för någon, eftersom de kan leva en månad till på sin kredit och sedan bara göra betalningen varje månad, och om dina utgifter för den månaden. En annan fördel är att du kan göra dyra inköp om du vill med detta konto, där vissa kreditkort har en köpgräns. Din köpgräns sätts också, men den är inställd med en procentsats av det beräknade värdet på ditt hem. När du har den lägsta av alla fast bostadsränta HELOC citat i din hand är du redo att sitta ner med din långivare att göra ut din linje hem kapital kredit konto.

Besök våra bostadslån och bolåneräntor för mer information.