hur man får en deposition för en uk inteckning

Med kreditkrisen händer i början av 2008, har det skett en minskning av antalet brittiska inteckningar som finns tillgängliga. Långivare har tagit bort några av sina mest attraktiva produkter och detta har inkluderat en favorit för första gången köpare – den 100% inteckning. Så nu har du att få en insättning för att få en inteckning för att köpa ett hus. Men hur du spara upp pengar för en insättning?

Det första du bör göra är inte panik. Det finns olika alternativ för dig. Men du måste vara flexibel. Några av lösningarna kanske inte verkar perfekt, men om du menar allvar om att äga ett hus bör du överväga dem.

Först måste du börja spara. Gör en lista över alla dina utgifter och ta reda på vad du kan göra utan. Saker som gym medlemskap, mobilräkningar telefon och regelbundna måltider ut kan alla lägga upp. Räkna ut vad du spenderar på varje punkt under loppet av ett år och hur mycket du kan spara. Till exempel kan ett par som gav upp att gå till gymmet spara över en £ 1.000 per år.

Boendeformer är en annan sak att titta på. Om du bor själv i hyresbostäder kan du dela? Detta skulle halva hyran och räkningarna. Du kan sedan lägga pengar mot din insättning.

Ett annat alternativ är att flytta tillbaka med dina föräldrar för ett år eller så. Sant, skulle detta inte vara den idealiska lösningen för många unga människor som har haft en smak av frihet. Men det skulle ge dig möjlighet att spara en stor del av en deposition för ett hem.

Det blir allt vanligare att föräldrar att sätta upp deposition för huset att deras barn köper. Detta är ett legitimt sätt att få en inteckning för en första gången köpare.

Även om det nu är svårare för människor att få sin första brittiska inteckning, kan lite lateralt tänkande ger lösning för att få ditt första hem.