hur man får en bra inteckning i San Diego

Om ett hem köparen är ute efter ett bostadslån, annars känd som en inteckning, finns det några saker som de borde veta. Skattesatserna varierar beroende på var de är bosatta. Beloppen i San Diego kan vara annorlunda än priset är Boston.

Ett bra sätt att hitta inteckning är att avgöra vilken typ av lån önskas och låt flera långivare konkurrerar om att ge den lägsta bolåneräntan. Det är alltid en bra idé för den presumtive köparen att uppskatta hur mycket lån han eller hon har råd innan du går i.

Var noga med att handla för de bästa erbjudandena och kontrollera räntor och avgifter. Få massor av anbud från banker och mäklare innan den stannar på ett företag.

Presumtiva köpare bör alltid ha sin kreditvärdighet kontrolleras och kan göra detta gratis på sajter som www.annualcreditreport.com, www.experian.com eller www.TransUnion.com

Aldrig spendera för mycket pengar på ett hem. Räkna ut vad kostnaderna är och beräkna en rimlig inteckning betalning därifrån. Köp inte ett hem större än beräknat budget. I god tumregel är att köpa ett hem där ditt lån betalning och månatliga fastighetsförsäkring och skatter faller under 30% av din brutto månadsinkomst.

Få lånelöfte för ett lån. De flesta långivare kommer att göra detta gratis. Långivaren kommer att titta på den presumtive köparen inkomster, sparande, betalningsanmärkningar, skulder, och räkna ut ett lån från det. Också vara medveten om att ta lån som gör månatliga betalningar högre än nödvändigt är påverkbara. Få en fast ränta lån i stället som kommer att ha samma månatliga betalningar för lånets löptid.

Alltid planera för det oväntade som naturkatastrofer, liksom dödsfall, uppsägningar och sjukdomar. Se till att ha tillräckligt med försäkring för att leva tre till sex månader utan en lönecheck. Dessutom, tänk på att underhållskostnaderna såsom månatliga räkningar och reparationer hem måste läggas i.

För en potentiell köpare att få den bästa inteckning, är det bäst att vara proaktiv. Betala räkningar snabbt och inte hoppa betalningar. Gör en större handpenning på hemmet så att köparen inte kommer att se ut som de kan standard på lånet.

Betala av skulder och köpa ett hem som man har råd med. Det bör inte ta upp mer än 30 procent av brutto-hushållsinkomsten på hus betalningar. Det kan sträckas till 40 procent, men mer att köparen har att låna, desto mer han eller hon kommer att uppfattas som en högre risk eller och priserna vara högre.