hur man får en bra inteckning efter konkurs

Det finns ett antal saker du kan göra för att få en bra inteckning efter konkurs, och ett antal faktorer som definierar vad det är exakt. Ju mer du vet om vad du vill och hur du kommer dit desto bättre blir du.

Innan vi tittar på hur man helt enkelt få ett bostadslån, vill vi att titta på vad som gör en bättre än en annan. Självklart du vill ha en låg hastighet för att spara pengar, men den lägsta är inte alltid det bästa erbjudandet. Vissa företag erbjuder dessa låga priser och sedan arbeta i andra avgifter för att kompensera skillnaden. Detta är en av anledningarna till det är så viktigt att du förstår allt i de regler och villkor innan du skriver något.

En annan sak att leta efter, speciellt när få en bra inteckning efter konkurs, är för förskottsbetalning påföljder. Även om du förhoppningsvis kommer att vänta med att ansöka tills du har byggt upp för en acceptabel kredit värdering, är chansen att du inte är helt perfekt ännu. Så länge som ditt bostadslån inte har förskottsbetalning straff kommer det förmodligen att vara värt det för dig att refinansiera för en lägre ränta ett par år in i framtiden. Det finns inget du behöver oroa dig för detta just nu förutom att se till villkoren för din nuvarande lån inte säga något om förskottsbetalning påföljder.

Naturligtvis är det bästa du kan göra själv bygga upp din kredit. Om omedelbart efter att du fullgöra dina skulder du arbetar på att bygga upp en historia av positiv kredit användning bör du kunna få en ganska bra poäng, som i hög grad kommer att hjälpa din situation. Två år är generellt den tid innan långivare kommer att ta dina program på allvar, i alla fall, så det finns inte mycket att komma runt detta utan att få en fruktansvärd affär.

För det bästa du kommer att vilja ha en tjugo procent handpenning, kommer detta att långivarna tar dig mycket större allvar, och innebär att du kommer att kunna undvika privata försäkringar för hypotekslån, vilket kan vara mycket dyrt.

Om du tar alla dessa steg på allvar kommer du att kunna få en bra inteckning efter konkurs.