hur man får en billig fast ränta inteckning

Fast ränta inteckningar är förvisso inteckning val. Räntorna har gått så lite som de någonsin kommer att gå och med penningmarknaderna rapporterar ökade kostnader nu ser ut som den bästa tiden att gå för en fast ränta inteckning om du vill få den billigaste möjliga inteckning. Kostnader för långivare ökar och med det låga ränteläget har gjort det svårare för dem att göra vinster som de har drabbats av många få nästan ingen ränta lån.

Med efterfrågan ökar för fast ränta inteckningar, kan långivaren fokusera sina erbjudanden på denna typ av inteckning och införa anbud att ta allmänheten. Du måste vara försiktig att du förstår vad villkoren för varje inteckning är för att få det billigt fast ränta inteckning.

Långivare behöver tydligt lista de räntor och avgifter som gäller för varje inteckning dock inte särskilt uppmärksamma bokning, arrangemang och utgång avgifter som även om takten kan innebära billigare månatliga återbetalningar för dig avgifterna gör fast ränta affären dyrare än din nuvarande inteckning.

Olika långivare erbjuder olika alternativ med sina bolån som de kan tillåta dig att betalar på inteckning eller ta en betalning semester bör du ha svårt att göra dina återbetalningar för en månad eller två. Du kommer att behöva överväga om dessa funktioner är viktiga för dig eller om du helt enkelt vill hitta en fast ränta inteckning, som är den billigaste.

Den största faktorn efter din förmåga att betala tillbaka på att erbjudas en billig fast ränta inteckning är insättningen du kan sätta upp. Långivare är fortfarande mycket försiktiga så om du kan lindra en del av deras oro och minskad risk då de billiga fast ränta inteckningar kommer att öppnas för dig. De billigaste erbjudandena är för dem som kan sätta upp fyrtio procent insättningar som jag medger mycket få människor har råd med, om du har möjlighet att sätta upp tjugofem procent så finns det fortfarande några bra fast ränta erbjudanden tillgängliga för dig. Om du inte kan sätta upp tio procent då tyvärr du är osannolikt att få en inteckning, är rädda råd så mycket som möjligt eller be familjen om hjälp att lägga ett gott insättning.