hur man får en bil lån utan kreditupplysning historia

Många första gången bilköpare överraskas att inte ha en kredit historia är en allvarlig skada för att få sin första auto lån. Vilken överraskning! När de börjar processen, första gången låntagare tror att de kommer att ha en hög kredit värdering om de aldrig har fallerat på ett lån eller missat en betalning. Ingenting kunde mer fiktivt. En är kredit värdering är ett mått på en mängd olika faktorer, bland annat längden på kredit historia och totala skulden betalas ut i det förflutna. När du har ingen betydande historia av avbetalning lån, inte bara kreditkort, kommer du att se din poäng är alldeles för lågt för de flesta långivare billån. Auto finansiering utan kredit visar sig vara en utmaning och inte kakan promenad som ursprungligen var tänkt. Här är några tips som hjälper dig att få igenom denna erfarenhet med ett minimum av krångel

Om du har en minimal kredit historia, det finns en god chans det här är ditt första auto lån. Det första lånet kommer förmodligen att vara mycket svåraste att få. Du kommer att lära dig att när du betalar den hittar du en mycket bättre chans att få ett bra lån i framtiden. Med detta i åtanke, kommer du vill betala lånet av din första auto lån så fort som möjligt. Det kan vara en kamp för att göra detta utan att göra de månatliga betalningarna för högt. Ett bättre alternativ för din första auto lån är att få ett mindre lån som inte kräver stora månatliga betalningar. När du har betalat denna första auto finansiering utan kredit, kan du låna mer andra gången.

Det är viktigt att veta att din inkomst kan gå en lång väg att skapa säkerhet på skulden. Om du ger långivaren bevis på inkomst i form av en lönecheck stub eller skatteintäkt detta kommer att göra en enorm skillnad i ingen kredit auto finansiering. Om du inte har någon inkomst, blir det faktum att du inte har någon kredit ett mycket större problem. Detta gäller särskilt för studenter. Men eleverna har en stor resurs i sina föräldrar som de kan vända sig och få en kredit värdig cosigned med liten eller ingen problem.

En annan kontakt är den större din handpenning, desto mindre ditt lånebelopp och desto lättare är det att få ett lån. I själva verket kommer en del bilhandlare förlänga inga lån kredit bil utan större tvekan om personen har en handpenning som är tillräckligt stor. Spara minst 30% ner om du inte har en bil att handla i. Om du handlar i en bil, kan du använda detta som en del av 30%. Värdet på din handel kommer att avgöra det totala lånebeloppet du kommer att behöva låna.

Slutligen, kommer din kredit värdering så småningom som en referens i sig. Det kommer att visa hur ansvar du var med tidigare skulder, som ger en indikation på hur ansvariga kan vara i framtiden. När du inte har en kreditupplysning, kan du behöva ge en referens som kan tala väl om dig. En hyresvärd är ett bra alternativ eftersom att betala hyran är väldigt lik betala en bil lån varje månad. Du kan också använda din arbetsgivare som referens. En arbetsgivare kan kontrollera att du har god stabilitet på ditt jobb genom att visa att du är en god arbetare, har fått erbjudanden och även att han är villig att vara din referens.