hur man får en andra inteckning i Toronto

Jag kommer inte att förolämpa din intelligens i dag och säga att få en 2: a inteckning är lätt.

Vad jag kommer att göra är att tala sanning, och kanske även ge dig en inblick i banksystemet. Du förstår, när jag började i inteckning industrin att få godkänt för 2nd bolån var relativt lätt. Det verkade som att bankerna var glada att låna ut pengar.

Men nuförtiden pengar är svårt att komma med, speciellt om du har dålig kredit. Nu är det nästan omöjligt att få en 2: a inteckning eftersom de stora bankerna stramar åt sin utlåning politik.

Lyssna noga …

De flesta större banker låna ut till låntagare som bygger på två kriterier:

din kredit

din inkomst

I själva verket, kanadensiska banker har strikta riktlinjer för vad din minsta kredit värdering måste vara att kvalificera sig. För att göra det ännu värre, även om du har bra kredit du måste fortfarande uppfylla specifika förhållanden för inkomster.

Här är problemet ….

De flesta husägare inte har bra kredit. (Om du gjorde då du inte skulle behöva en 2: a inteckning i första hand.)

Med de flesta banker måste du ha en kredit värdering av minst 600 för att få godkänt för en 2: a inteckning.

Det är sant. Bara en poäng under sina minimikrav … och … du kommer att avvisas. Ingen diskussion, ingen debatt. Detta gör det mycket svårt att kvalificera sig på banken … även om du har tillräckligt med inkomster.

Enkelt uttryckt, gäller vid de stora bankerna för en 2: a inteckning är ett slöseri med tid om du inte har bra kredit och du inte kan verifiera din inkomst.

Är inte det banker som lånar ut till människor med dålig kredit?

Visst, för det mesta du kan ansöka på sekundära långivare. Men de tar ut höga räntor och har ofta restriktiva villkor. Vissa även ladda straffavgifter, om du försöker att betala av lånet i förtid. Dessa långivare straffa dig med höga avgifter och kan bli kostsamt i det långa loppet.

Vad sägs om några goda nyheter?

Visste du att det finns 2: a inteckning program i Ontario som garanterar godkännande till ett konkurrenskraftigt pris … utan en kreditupplysning eller inkomst kontroll?

Låt mig dela en hemlighet:

Det finns långivare som grundar sina godkännanden helt på din hem kapital. Som ni vet, är eget kapital av skillnaden mellan värdet på ditt hem och hur mycket du är skyldig din nuvarande inteckning långivare. I de flesta fall kan du få godkänt för en 2: a inteckning, oavsett din kredit ålder och inkomst.

Men vad är haken?

Det är faktiskt ganska enkelt. Dessa långivare sätta en gräns för hur mycket de kommer att låna ut. Detta är vad som kallas belåningsgraden (LTV).

Vad betyder det?

Du kan låna en viss procent av det egna kapitalet i ditt hem. I de flesta fall den maximala (LTV) är 80%.

Låt oss nu vara helt klart Om du inte har tillräckligt med kapital i ditt hem kommer du inte kvalificera sig. Men, om du uppfyller de minsta eget krav du har en god chans att bli godkänd ….. även om din kredit är fruktansvärt.

I vissa fall kan du även kvalificera om du har inteckning och obetalda skatteskulder.

Kan du ansöka just nu? Du satsar. Det är verkligen enkelt och …. du kan få tillgång direkt. Men först, det finns en sak du borde veta.

Programmet jag är på väg att avslöja är inte känd av de flesta husägare.

Anledningen till att du aldrig har hört talas om det beror på att det inte finns på någon bank. Det lät konstigt för mig också. Men här är varför. De flesta alternativa 2nd inteckning program erbjuds endast av privata långivare. I själva verket finns det bara ett fåtal privata långivare i Toronto som specialiserar sig på svåra att placera 2nd inteckningar. Om du har kapital i ditt hem, så jag rekommenderar starkt att du lär dig om ett nytt 2: a inteckning programmet nu i Ontario.

Det kallas (HELP) hem kapital lån program. Det är det enskilt bästa sättet du kan använda det egna kapitalet i ditt hem … Om du vill få en låg ränta 2nd inteckning snabbt utan krångel.