hur man får den finaste offset inteckning

Denna text kommer att kortfattat berätta om vad en offset inteckning är, och hur en opartisk inteckning rådgivare kan hjälpa dig att köpa det bästa offset inteckning.

En offset inteckning länkar din viktiga nuvarande konto och / eller finansiella sparkonton till din inteckning. Varje dag eller månad, är den mängd skyldig i din inteckning minskat med det belopp på dessa konton, innan räntan beräknas på lånet. När pengarna i ditt sparande / strömmen ökar konto, du betalar mycket mindre i din inteckning. Om pengarna i ditt sparande / bytesbalansen minskar, betalar du extra på din inteckning.

Avseende hitta den mest effektiva offset inteckning, lönar det sig att ha kunnig rådgivning som en följd av det finns mer att en inteckning affär än möter ögat. Din inteckning kommer sannolikt att vara den största ekonomiska åtagandet i ditt liv, och det lönar sig att ta tid att titta på de helt olika val tillgängliga för dig.

Det finns flera typer av förskjutna inteckningar tillgängliga på marknaden. Du kanske kan titta på “bästa borden köpa inteckning” för att söka ut en av de förskjutna bästa inteckning, men som bara ger dig ytlig information. Det anger inte du inteckning flexibilitet, dvs flexibilitet att UNDERBETALA, ta betalt semester, eller betalar för mycket, eller vad de kostnader och avgifter är. Under de senaste åren har avgifterna för bolån ökade. Avgifter kan vara över tusen, och ett antal andra inteckning leverantörer faktiskt laddas avgifter som andel av summan som lånade till exempel:?? En 2% avgift på någon låna ett hundra tjugu, 000 på ett varumärke ny låg tvååriga fast avgift affären skulle betala? 2400. Så snart avgifterna beaktas, är den bästa offset inteckning affär förmodligen inte den med botten räntan.

Aktuell forskning har visat att de allra bästa offset inteckning inte nödvändigtvis skall erbjudas av de högsta 10 största bolåneinstitut. De 10 bolåneinstitut som endast 11% av de bästa 250 inteckning erbjudanden som finns på marknaden, oberoende av den högsta 10 har mer än en 60% andel av bolånemarknaden. Till informationen dig genom denna myriad mängd information som finns tillgänglig, ger en oberoende inteckning mäklare dig med neutral rekommendation om en av de förskjutna bästa inteckning, eftersom de har omfattande information av bolånemarknaden. En inteckning mäklare är fullt godkänt av de finansiella företagen Authority (FSA) och de har de obligatoriska kvalifikationer för att ge dig råd.

Din inteckning mäklare kommer att utföra en “factfind ‘för att studera din ekonomiska situation och omständigheter, samt dina önskemål och behov. Din återförsäljare kommer att bedöma din skicklighet för att återbetala lånet, din kredit historiska förflutna och kredit scoring profil. Offset bolån är oftast beräknas på ett överkomliga basis och inte på en lätt inkomst multiplikator, vilket gör att personer med ad hoc-monetära inkomster, vilket motsvarar en egenföretagare, som förmodligen få tag på ett större lån än med en standard, extra konventionell inteckning . All information du presenterar kommer att hjälpa din återförsäljare att förvärva en av de förskjutna bästa inteckning tillgängliga för dig på marknaden.

Efter en av de förskjutna bästa inteckning har anskaffas för dig, kommer din oberoende inteckning mäklare tillhandahålla skriftliga uppgifter om inteckning, som kommer att omfatta:

– Hur mycket du vill låna
– Den typ av offset inteckning du är upphetsad över
– En översikt av den inteckning, som långivaren är och räntan
– Totalt pris av inteckning inklusive arvode
– Hur mycket ditt kostnaden skulle bli om räntorna höjs
– Flexibiliteten i din offset inteckning

En oberoende inteckning rådgivare kommer att svara på alla frågor du har och garanterar att du har fått alla obligatoriska uppgifter på bolånemarknaden. Det är värdet umgås med dem, eftersom de är där för att hjälpa dig att upptäcka en av de bästa offset mortgage.Resources