hur man får den bästa inteckning för dig

I slutet av den här artikeln bör du ha mer idé om hur man får den bästa inteckning för dig. Det första man måste säga är att ta din tid, den inteckning som du tar ut kan vara över 25 år så du vill se den inteckning som du väljer är rätt inteckning för dig. Inte rusa in i vad som kan vara ditt livs största engagemang, din inteckning, genom att ta det till nominellt värde kan tyckas vara den bästa inteckning för dig. Ta reda på vad bolån är på erbjudande från din lokala bank, hypoteksinstitut och även mäklare inteckning. Ta tid med din inteckning val kan betyda, över tiden, du gör större besparingar på din inteckning.

Genom att utföra goda marknadsundersökningar för din inteckning, om det är för det första huset som du köper, ett hem förbättring inteckning eller en remortgage, se till att du forskning det fullt ut. Du måste känna till alla kostnader i samband med din hypotekslån, från saker som en värdering avgift, fast ränta avgift till den säkerhet som krävs av din långivare, till eget kapital du har i ditt hem. Alla är viktiga faktorer när man överväger en inteckning.

Se till att du får offerter

Det finns många bolåneinstitut på marknaden idag, och alla har olika villkor som de kan erbjuda dig. Se till att du får offerter för din inteckning från olika källor. Hypoteksinstitut och banker är de flesta människors första anhalten för en inteckning, men du kan också ordna din inteckning via en inteckning mäklare. En inteckning mäklare kan få tillgång till många långivare och planer, och detta kan vara ett sätt för dig att forska en mängd inteckning produkter och bolåneinstitut. Citat för din inteckning normalt tillhandahålls gratis av både inteckning mäklare och hypoteksinstitut.

Kolla in de kostnader

Inteckningar kommer alltid med en kostnad, oavsett om det är din månatliga återbetalningen, värderingen avgiften, de advokater kostnaderna, den ersättning garanti eller stämpelskatt. Alla är kostnader som kan förknippas med din inteckning. Forskning vad långivare avgifter för din inteckning, eller inteckning mäklare arvode, och se till att hastigheten och typen är vad du behöver.

Ett modeord av bolånemarknaden är den effektiva räntan den effektiva räntan (APR). Den effektiva räntan tar hänsyn inte bara räntan utan också avgifter mäklare och vissa andra avgifter krediter som du kan bli skyldig att betala, uttryckt som en årlig ränta.

Alla långivare eller mäklare kommer att ge dig en uppskattning av dess avgifter och kostnader. De avgifter du betalar för din inteckning kan variera enormt, vissa kan du lägga till din inteckning, något du kommer att behöva leverera och du behöver diskutera dem fullt ut med din inteckning leverantör.

Hur får man den bästa inteckning för dig

När du har genomfört din forskning på bolånemarknaden och fick din inteckning citat, tar tid att studera och fullt förstå inteckning du vill. Om du är osäker på något ring dem och diskutera de delar av den inteckning som är av intresse. Helt säkra inteckning leverantör ger och förser dig med allt du vill ha från den inteckning, om detta är den typ, priset, uttrycket eller beloppet. Alla är viktigt att få rätt inteckning för dig.

När du helt har lindrat alla dina frågor om din inteckning och har granskat och förstår din inteckning och de noteringar som du har på din inteckning du är redo att gå. Att få den bästa inteckning affär, boränta eller bolåneinstitutet är inte en vetenskap. Genom att följa stegen ovan bör du lätt hitta den inteckning som du behöver.
———-