hur man får de lägsta refinansiera bolåneräntor

De som överväger refinansiering deras hem för en bättre bolåneränta bör överväga ett antal faktorer, och lära sig tips och tricks för att hjälpa till att få de bästa priserna för sin inteckning. Du ska aldrig ta första refinansiera erbjudande som görs. Shoppa runt för att jämföra räntor och villkor från en mängd olika långivare kommer att hjälpa dig att få den bästa möjliga. När du har hittat en bra affär, bör du kontrollera att ta reda på om det kommer att finnas några dolda avgifter. Dessa kan omfatta stängning avgifter på din gamla inteckning samt avgifter för att öppna nya inteckning.

refinansiering tips
Du bör beräkna din förväntade månatliga och årliga besparingar från refinansieras inteckning. Sedan, bör kostnaderna för refinansiering dras av från detta belopp. Detta kommer att berätta om en viss plan värt mödan, eller om du ska fortsätta handla. Efter dessa beräkningar har varit klar, kanske du upptäcker att det finns en långivare du föredrar särskilt. Många låntagare föredrar att hålla fast vid sin nuvarande långivare på grund av förtrogenhet som långivaren medför. I det här fallet, se om du kan övertyga om att långivaren att matcha din bästa refinansiering erbjudande. Om det finns några avgifter som du inte känner att du kan ta emot, är det alltid värt att fråga din långivare om de skulle vara villiga att avstå från dem för att behålla din verksamhet. Det värsta som man kan säga är nej. I så fall kan du gå bara vidare till nästa långivaren.

vikten av din kredit värdering
Låntagarna bör helst ha det bästa möjliga kredit värdering när de refinansiera sina lån. Långivare avgöra om en person är värd att ge kredit till genom detta poängsystem. Ju bättre din historia, desto bättre ränta långivaren kan erbjuda. Om du har en dålig kredit historia, det finns alternativ för att förbättra den. Dessa saker gör dock ta lite tid.

förbättra din kredit
Du bör först vara säker på att din befintliga inteckning betalas i tid varje månad. På så sätt kommer banken att kunna berätta att du kan göra dina betalningar i tid. Dessutom, ju mer skuld du kan göra dig av med, desto bättre poäng får du. Återbetalade skulder förbättra din kreditvärdighet. Konsumenternas skuldsättning anses vara den värsta formen av skulder, inklusive kreditkort, kundkort, och personliga lån. Denna typ av skuld är inte mottagits positivt när de ansöker om någon form av lån.