hur man får de bästa refinansiera priser

Refinansiering din inteckning för att minska din månatliga betalningar kan ske även om du har tvivelaktiga kredit.

Det finns flera faktorer som spelar en viktig roll i att bestämma vad priser och villkor långivare kommer att ge dig. Du ska aldrig gå att ansöka om ett hypotekslån omedvetna eller felinformerade. Att få en inteckning när du är felunderrättad gör du ett mål för skrupelfria långivare som kommer att utnyttja dig för sin vinst och tömma din ficka i processen.

Värsta scenariot skulle vara att du inte kunna uppfylla din månatliga skyldighet att din långivare och du hamna förlora ditt hem till utestängning.

Innan beslut fattas om att köpa ett hem eller refinansiera din inteckning, bör du se till att du vet alla de frågor som berörs så att du vet hur man får de bästa refinansiera priser.

Känn din kredit historia. Långivare titta på din kredit profil för att hjälpa dem att avgöra potentiella riskerna. Med mindre än perfekt kredit hindrar dig inte från att få ett lån. Vissa långivare kan använda detta faktum för att neka dig ett lån, men andra kommer helt enkelt att bedöma en högre risknivå. En högre risk brukar presenteras sig som en högre ränta för låntagaren.

Även om du inte har en stor mängd tillgängliga kontanta medel, är någon säkerhet som du kan ha sett som en bonus. Säkerheter ge några garantier till långivaren att du har ett sätt att betala tillbaka din skyldighet med dem även om du inte har några pengar. Denna faktor är betydande faktor i långivare beslut. Om du vill ha ett positivt resultat på refinansiering din inteckning måste du lista alla och alla tillgängliga säkerheter.

Om du har flera lån arrangemang eller åtaganden, sedan få en refinansieras inteckning kan vara lite mer utmanande för dig. Ju mer kredit som förlängs till dig via andra åtaganden gör dig till en mindre önskvärd risk. Ju färre mängder av åtaganden som du måste betala tillbaka mer långivaren kommer att vilja utöka till dig. Så ett bra sätt att få refinansieras är att se till att alla skyldigheter du är skyldig hålls till ett minimum.

Om du har ansökt om ett refinansieras inteckning innan och nekades, är chansen att långivaren för din aktuella begäran att refinansiera kommer att titta på längden på de omständigheter som ledde till din förnekelse. Se till att eventuella problem som var en avgörande faktor i ditt tidigare förnekande faktiskt är lösta. Det är också bäst att vänta minst sex månader innan ansöka om ett nytt ett refinansieras inteckning också. Mycket kan förändras och öka dina chanser för godkännande i den tidsperioden. Din ekonomi kan förbättras, du kan ha betalat ut någon föregående skyldighet.