hur man bygger dåliga krediter för att få en inteckning.

Miljontals konsumenter har mindre än perfekt kredit eller dålig kredit och det kan vara mycket frustrerande. Kredit har mättat vårt samhälle och har låg kredit värderingar eller dålig kredit kostar pengar. Kredit värderingar är No 1 faktor i en banks eller långivare beslut att godkänna eller neka en ansökan om kredit. Du kan vara godkända för kredit trots att dina värderingar är låga eller dålig, men du kommer definitivt att betala högre räntor. Följande steg är beprövade steg att börja återuppbygga din kredit:

Steg 1: Bevara Gamla positiv kredit. Underhålla äldre kredit ger dig en lång kredit historia. Detta är viktigt och bra eftersom kredit historia utgör 15% av din totala kredit värdering.

Steg 2: Gör inte överföra saldon. Överföra alla dina saldon till en låg ränta kort kan och kommer förmodligen sänka din kredit värdering. Du kan mycket väl få många erbjudanden för bästa kreditkort med låga och även nollskattesatser procent ränta, men om du väljer att överföra alla dina saldon till ett kort då du riskerar att öka ditt saldo att begränsa förhållandet. En hög balans att begränsa förhållandet på en respektive konto sänker din kredit värdering. Du bör alltid försöka upprätthålla en balans mindre än trettio procent av din totala kreditgränsen för att få ett bra betyg. (Skuldbeloppet är 30% av kredit värdering). Om du väljer att överföra saldon för att dra fördel av frestande låga, hålla detta faktum i åtanke. Inte mer än göra det.

Steg 3: Försök Svårt att minska din kreditkortsskuld. Gör en verklig ansträngning för att betala ner dina kreditkort och minska dina saldon till trettio procent (30%) eller mindre än din totala kreditgränsen. Din kredit värdering kommer säkert att öka. Det fina med detta förfarande är att det fungerar om det är en $ 5000 limit kreditkort eller en $ 500 gräns kreditkort och din kredit värdering kommer direkt förbättras. Definitivt inte gå över din kredit gränser. Det gör ont din kredit värdering oerhört.

Steg 4: Be att få ett Öka Credit Line. I andra hand, om du inte har kontanter till hands för att betala ner ditt konto kreditkort, begära en ökning kreditgräns men inte spendera det! De flesta kreditkort emittenter kan öka din gräns utan att köra en kreditupplysning. Se till att du fråga innan du begär ökningen krediten om du inte vill producera förfrågningar.

Steg 5: Veta om uppgifterna rapporteras med ditt kreditkortsföretag. Se till att dina kreditkortsföretag gå vidare och rapportera din gräns och balans. Vissa kan bara rapportera dina saldon och inte din kreditlimiter. Långivare som anställer i denna praxis kan faktiskt orsaka din kredit värdering för att sänka. Kreditupplysningsföretag poängsystem kommer att koppla in din högsta saldo som din kreditgräns och om du befinner dig på en hög balans detta kan vara skadligt för din poäng. Capital One var ökända för denna praxis dock, i augusti 2007, beslöt de att ändrat sin politik och kommer även att rapportera kreditlimiter. Detta innebär att många kunder som har Capital One kreditkort kan se en förbättring i sin kredit poäng.

Steg 6: Absolut Betala skyldigheter genom Due Date. Du måste betala dina skulder på förfallodagen. Ett sent eller missade betalningar kan sänka en bra kredit värdering med 100 poäng eller mer. Det kanske inte vettigt, men om du redan har negativa poster på din kredit rapport lägga mer kommer inte skada dig så mycket som om du inte har några negativa poster. Hur som helst, kan betala i tid och kommer att höja din kredit värdering. (Tidigare betalningar är minst 35% av din totala kredit värdering)

Steg 7: Ring för en deletion för felaktig samlingar och betala av Real samlingar. Samlingar förstör oftast kredit poäng. Om ett misstag gjordes och du har en samling på din byrå som inte tillhör dig, det gör ont din totala kredit värdering. Detta händer ibland om 2 personer med samma namn blandas ihop eller när någon dokumentation tappas bort eller omfattas av ett missförstånd. När du betalar av en samling eller reglera en utestående skuld din byrå kommer att indikera en “betald samling” posten. När betalas den totala kredit värdering kommer att återställas, men observera detta inträde stannar hos dig i 6 år då det “faller bort” din kreditupplysningsföretag. Du absolut måste stanna borta från samlingarna på alla kostnader som ens betalda samlingar kan behöva förklaras för framtida långivare, särskilt bolåneinstitut. Om de vill veta vad som hände, kanske du måste förklara de omständigheter som ledde till samlingen skriftligen.

Steg 8: Gå vidare och ansöka om Easy Credit. Det finns många seriösa företag som inte kräver strikta kredit riktlinjer. Dessa företag ger kredit till konsumenter med liten eller ingen kredit historia och dålig eller mindre än perfekt kredit. Du kanske måste betala högre räntorna ibland men om du betalar i tid och hålla dina saldon till mindre än 30% av din tillgängliga kreditgräns, kommer du att bygga bra kredit. Leta efter kredit på din lokala apparaten, möbler eller smycken butiker. Se till att be för att se om de rapporterar till kreditbyråer.

Steg 9: få ett banklån eller investeringar lån säkrade genom ett sparkonto. Om du har $ 500 i kontanter sparat ihop gå vidare och få ett säkrat banklån eller investeringar lån. Många banker, långivare och kreditinstitut inte tillgång kreditupplysningar när du ansöker om ett säkrat sparande / chequing konto eller säkras investeringslån. Men de brukar rapportera dessa lån till de stora kreditbyråer, Equifax och Trans unionen. Banklån kan rankas högt i credit scoring. Men det slutar inte vid bara ett lån. När du får den första lån, ta dessa medel, gå till en annan bank och upprepa processen. Nu har du två banklån som kommer att rapportera till kreditbyråer och det är viktigt att vacciners din kredit. Gör helt säker på att dessa lån är lite nog att du har råd att göra minst två utbetalningar per lån tidigare än den faktiska kommande förfallodagar. När bankerna rapporterar till kreditbyråer de kommer att visa dessa betalningar och du kommer att ha etablerat en god betalning historia inom 30 dagar från att få lån. Du ska alltid kontrollera med ditt lån officer att de faktiskt rapporterar till kreditbyråer.

Steg 10: Få en säker kreditkort ASAP. Secured kredit är ett utmärkt alternativ för dem som inte kan kvalificera sig för vanliga krediter. Inte bara kommer du att ha nytta av ett vanligt kreditkort, men du kommer också få en chans ner linjen att konvertera den säkrade kreditkort i en vanlig en. Samma regler gäller med ett säkert kort i att du måste absolut betala din faktura kreditkort i tid och du bör hålla dina saldon låg. När du söker efter en säkrad kredit Kontrollera att långivaren rapporterar att åtminstone de två stora kreditupplysningsföretag kort, Equifax och Trans unionen.