hur man blir en inteckning mäklare

Inteckning industrin stod för $ 1.815.949.279.000 i lånetransaktioner under 2004. Det är en biljon, 815 miljarder, 949 miljoner, 279 tusen dollar … i ett år!

Mortgage mäklare genomsnitt bättre än 1% provision på varje transaktion … så en försiktig uppskattning är $ 18159492790 till inteckning industrin i provisioner förra året. Arton miljarder är mycket pengar för att gå runt.

Tänk ett yrke som inte kräver någon formell utbildning men har en sexsiffrig plus inkomst potential till någon mäklare som vill ha det.

Här är hur verksamheten fungerar …

En inteckning mäklare fungerar som mellanhand mellan en låntagare och en långivare. Mäklaren överbryggar kommunikationen mellan de tekniska kraven för långivaren och den icke-tekniska efterfrågan av låntagaren. Och här är den bästa delen … inteckning mäklare får en nedskärning av varje lån de stänger.

Fördelen för detta yrke är nästan obegränsade. När du har nått en hög månadsinkomst nivå från din inteckning provisioner du kan flytta till andra delar av verksamheten och göra stora summor pengar.

Köpa topplån, finansiering val lån själv och köpa fastigheter Estate Investment är bara några exempel på de möjligheter till expansion som är tillgängliga för framgångsrika inteckning mäklare.

Om du är ambitiös och vill bli truely rika denna bransch kommer att ge dig alla möjligheter att göra det.

Inteckning industrin har dock kräva att du behärskar tre viktiga färdigheter innan det kommer att belöna dig med framgång.

Du måste kunna sälja.

Detta är ytterst ett personligt företag. Du kommer att göra med människor varje dag. Att veta hur man relaterar till alla typer av människor för att se till att de är bekväma under en obekant och mycket viktig process är avgörande. Säljförmåga är avgörande för din framgång som en inteckning mäklare.

Tidigare erfarenhet av försäljning är bra men inte nödvändigt. Oavsett din försäljning skicklighetsnivå du bör åta sig att ständigt lära allt du kan om försäljning.

Du måste förstå lån bearbetning.

Bearbetning ett lån är en övning i att navigera en byråkrati. Det krävs tålamod och ett annat tänkesätt än du behöver när du handskas med dina kunder. Sätta i ansträngningarna att göra de personliga relationer med beslutsfattare på din favorit långivare … det kommer att löna sig i betong, ekonomiskt mätbara sätt.

Det bästa sättet att etablera dig som en professionell är grundlig expertkunskap. Studera lånet processen från framsidan till baksidan och verkligen lära in och ut är att finansiera ett lån. Det kommer att ge dig insikt och perspektiv på verksamheten som ger dig möjlighet att erbjuda bättre service, snabbare avslut och en smidigare process för dina kunder.

Du måste använda en effektiv marknadsföring.

Utan effektiv marknadsföring kommer du inte ha några utsikter att sälja till. Det är marknadsföring som ger i framtidsutsikter. Din inteckning företag, ja … alla företag, är beroende av den för sin överlevnad.

Men marknadsföring kan göra mycket mer för dig än att hjälpa dig att överleva. Om det görs noggrant, metodiskt och vetenskapligt, kan marknadsföring driva din inteckning företag till nivåer av ekonomisk framgång du aldrig vågat tänka.

Effektiv marknadsföring kan bygga en inteckning verksamhet till en kassako … försäljning och lån förädling inte. Den största framgången i inteckning företag kan vara hade den snabbaste genom att bemästra konsten och vetenskapen om inteckning marknadsföring.

Detta är en stor industri. Det erbjuder alla möjligheter du kan önska. Verkliga rikedom väntar dem som tillämpar beprövade metoder för sin inteckning företag.