hur man blir en första gången köpare

Det har länge varit så att i Storbritannien finns det en enorm lust att äga tak över ditt eget huvud, och för att vara en första gången köpare. Till skillnad från europeiska Continentals som gärna vänta tills medelåldern, vi i Storbritannien vill bli första gången köpare oftast ganska snart efter att vi lämnar college! Det har alltid varit så och precis som vi kämpar nu för att ge hem för första gången köpare, så gjorde våra föräldrar före oss.

Problemet är att vi har sett fastighetspriserna diskanten i tio år till 2007 med genomsnittliga fastighetspriserna i Storbritannien nu över på två hundra thousand pounds. Inte så länge sedan den genomsnittliga åldern bland första gången köpare var 34, och hoppet var förlorat. Men på senare tid har vi sett den genomsnittliga åldern komma ner till 28, inte för att huspriserna har sjunkit eller att de i sina sena tjugoårsåldern har plötsligt blivit rikare, men främst på grund av första gången köpare inteckningar.

Trots en uppsjö av bottenlån gången köpare har varit den viktigaste innovationen på marknaden har vi också sett andra nya trender och tjänster växer fram innebär att dagens första gången köpare är att hitta nya vägar. Hela tiden. Typiskt dagens finansiella lösningar för första gången köpare ligga i samägande, medfinansiering eller generös utlåning.

För de första gången köpare som anses av deras lokala HomeBuy agent för att vara en nyckelperson eller i bostäder behöver, har regeringen lanserat sin Nybyggnation HomeBuy delat ägande system, dess Open Market HomeBuy delade uppskattning system och dess aktielån. Den delat ägande och delade system equity finns i huvudsak nya typer av bottenlån gången köpare.

Med delat ägande, köper första gången köparen en del av fastigheten i samband med till exempel en bostadsrättsförening. Han betalar sedan tillbaka sin inteckning och samtidigt betalar hyra för den del av fastigheten fortfarande ägs av den 2nd part. Detta är ett allt populärare sätt att tillhandahålla bostäder för första gången köpare. Även om det finns en up-front avgift, kan denna väg till hem-ägande vara en av de mest prisvärda. Du kan kombinera delat ägande med gemensamt ägande så att du kan köpa med en vän eller partner, även om de kanske måste kvalificera sig för ordningen också.

Delad Equity, återigen, är utformad främst som ett sätt att tillhandahålla bostäder för första gången köpare som antingen är viktiga arbetstagare eller i bostäder behöver. Förutom delade equity bottenlån gången köpare från specifika långivare, fyll på lån är tillgängliga från regeringen och samma långivare tillsammans. I utbyte mot de extra lån, kräver långivaren en lämplig andel av ökningen av kapitalet i fastigheten när den första gången köpare kommer att sälja upp. Med detta system första gången köpare behöver höja en inteckning på 75% av fastighetens värde så det kan fortfarande vara ganska sträck ekonomiskt. Nyligen aviserade vinstandelslån från regeringen på 17% gör det enklare att administrera och öppna inteckningar marknaden och kommer att vara mycket populär.

En annan stor kraft i dagens marknad för första gången köpare är överordnade makten. Med fastighetspriser nu så höga, föräldrar är ofta i en position av att ha enorma värden av eget kapital i de egna fastigheterna. Ser fram emot, många är oerhört angelägna om att hjälpa sin avkomma ut av hyran fällan och bidra till för första gången köpare. Detta kan innebära en enkel kontant gåva som ska användas som en insättning på ett första hem, eller att hjälpa till med kostnaderna. Det kan göra en stor skillnad. Andra sätt att föräldrar kan hjälpa är dock första gången köpare inteckningar. Föräldrar kan vara garanter, se avbetalning betalas, eller de kan bli delägare. De kan även ha en gemensam inteckning med första gången köpare, men inte på lagfarten.

Som vi redan nämnt, det finns ett antal kreativa inteckningar på marknaden för att hjälpa första gången köpare. De effekten oftast hur mycket långivaren kommer att låna ut eller hur de vill ha det betalas tillbaka. Vi har sett utlåning kriterier baserade på hur mycket hyran har betalats, utlåning på potentiella intäkter – upp till 5 gånger en årslön, utlåning där hänsyn sparkonto familj, längre återbetalningstider, bolån värda mer än det värdet – allt typer av bottenlån gången köpare.

Den sista typen av innovationer som vi har sett på marknaden hem för första gången köpare är privata tjänster. För det första är det nu möjligt – genom rätt kanaler – för att komma till sorters erbjudanden historiskt begränsade till fastighetsinvesterare. första gången köpare, kan genom begåvade pantsystem nu ansöka om huset av sina drömmar. Med tusentals perfekta hem för första gången köpare som ofta är svårare att sälja på grund av ett högre pris än tidigare ägda fastigheter, är hus-byggare behöva vara lite mer generös. Även nybyggda fastigheter är dyrare, är den tom duk mycket tilltalande, eftersom NHBC garantin och detta sätt att köpa en bara kan göra det nya hemmet mer överkomligt.

En annan innovation på marknaden för första gången köpare är “hyra för att köpa ‘eller’ leasingavtal alternativ”. Detta innebär att hyra en fastighet och ta ut en option att köpa den till ett förutbestämt värde. Fördelen med detta är att det ger den första gången köparen en chans att “köpa innan han köper” och framför allt priset är knuten för att eliminera effekten av ökningar marknadspris i fastigheter.

Sammanfattningsvis, det finns ett antal alternativ att överväga – massor av bottenlån gången köpare, massor av företag som vill sälja bostäder för första gången köpare, egenintresse i form av föräldrar och de syftar till att komma med innovativa system.