hur man bestämmer mängden bolån

Som vi alla vet den stora ambitionen någon i världen är att äga ett hem. De flesta av de människor matas med otillräckliga faciliteter av hyresbostäder och dessutom inte kan bära de ökade priser. Varför betala vissa belopp varje månad som hyra? Du kan mycket väl äga ett hem och spara dina surt förvärvade pengar. Men problemet i samband med denna ambition är det enorma beloppet för att köpa drömhem. De flesta människor kommer inte att ha den stora summan i plånboken att avvara för fastighetsköp. Den bästa möjligheten kommer till dem som bolån. Många inteckning finansiering företag är ute redo att betala ut lån uppgår till potentiella bostadsköpare.

Många undrar hur man får bästa erbjudandena på bolån och även hur mycket mängd lån som de kan använda som bolån. Också de undrar om något belopp måste vara ute ur personliga besparingar som handpenning. För att ta reda på svaren på dessa tvivel måste man göra en grundlig sökning i online långivarens hemsida. Denna information är mycket viktigt att planera väl innan du beger ut för att köpa ett drömhus. Det finns många faktorer som avgör om hypotekslån beloppet. I denna artikel kommer vi planerar att diskutera om dessa faktorer.

Du ska kunna beräkna, åtminstone ungefär, det belopp du behöver som bolån. Detta är det första steget du bör närvara. Om du redan har ligger en fastighet, kan du kolla upp med medlet eller husägaren, det belopp du behöver för att betala över det. Kom ihåg att du bör lägga ca 20% mer än den kostnad som den totala kostnaden för materialisera drömmen egendom. Denna extra är för alla de kostnader som kommer att komma i vägen för att söka egenskapen att godkänna registreringen. Detta inkluderar, provision fro agenten, registreringsavgifter, utvärderare avgifter, skatter och så många sådana utgifter.

Du tror inte att du kan få fulla kostnader som bolån. Du ska kunna göra några handpenning från ditt personliga sparande. Du kommer att nytta om du kan betala mer ur egen plånbok. Det är alltid klokt att betala högsta möjliga som din egen handpenning, eftersom du kommer att spara mycket belopp som ränta. Mängden av hypotekslån beror enbart på värdet av hemmet egendom. Detta inkluderar tegel och avgifter murbruk, byggkostnader, arbetsgivaravgifter och många sådana objekt.

Mängden bolån för fastigheten beror också på var fastigheten. Om hemmet är placerad på ett förstklassigt läge, kommer värdet på hemmet vara hög och om egendomen är mycket inredning kommer apprecieringen vara mycket låg. Långivarna kommer att ha sina egna utvärderare. De kommer att göra ett besök på platsen och därefter besluta om apprecieringen av fastigheten.

När du uppskatta hur mycket hypotekslån du behöver, se till att du har beaktat alla dessa faktorer.