hur man beräknar nivåer inteckning betalning

När du har fattat beslutet att ta ut en inteckning måste du ha en tydlig metod för att beräkna exakt hur mycket du kan betala

Du kan göra detta genom att utföra en beräkning inteckning betalning. Det finns vissa överväganden när man beräknar nivåer inteckning betalning som passar dig som du behöver tänka på: Hur mycket inteckning kan jag råd? Vilken typ av inteckning ska jag få? Vilken typ av lån betalningsplan passar mig bäst?

Det är självklart att det är optimalt att börja från början. Hur mycket inteckning kan jag råd: Detta är en lätt fråga att svara på, men du får inte lura dig själv. Vara helt ärlig! Titta på dina inkomster och sparande och dina utgifter. Hur kommer dessa att påverkas av en inteckning? Vissa utgifter som hyra försvinner när du är en husägare utan en inteckning kommer att medföra andra kostnader (du kan ha flyttkostnader och du kommer nästan säkert ha rättegångskostnader). En online finansiella kalkylator kan du räkna ut exakt hur mycket du har råd att engagera sig i en inteckning.

Nu måste du bestämma vilken typ av inteckning passar bäst för dina behov. Det finns olika typer av inteckning, men låt inte detta skjuter du upp – valet gör det lättare att hitta en inteckning som passar dig bäst.

De två vanligaste typerna av lån för villaägare (kommersiella bolåneräntor tillämpas på affärslokaler) är återbetalning inteckningar och ränta endast inteckningar. Du kan också ha en kombination av båda.

Med en återbetalning inteckning du betala av en del av din inteckning varje månad men med ett intresse inteckning endast räntan betalas ut varje månad. När du överväga vilken typ som passar dig komma ihåg att ett intresse bara inteckning ränta (alltid räkna låneränta samt) blir betydligt mindre. Även om vid första anblicken verkar ett attraktivt alternativ, behöver du stiil att lösa lånet i slutet av betalningsperioden. Du kan investera dina pengar. Men björnen i Minde att en investering som inte fungerar som förväntat inte kan täcka inteckning på begreppet änden. Du kommer att behöva få sakkunnig investeringsrådgivning att se till att de medel som växer med din inteckning.

När du har hittat en inteckning som matchar dina krav finns det fortfarande fler frågor att beakta. Vilka är de exakta kostnaderna när inteckning stänger? Dessa skulle göra det slutliga beloppet du betalar mycket högre – speciellt om du betalar din inteckning erbjuda snabbare än det ursprungliga lånet betalningsplanen. Är du kunna göra anspråk på eventuella rabatter som små avdrag företagsskatt? Vilka är bankernas låneräntor (en ränta beräkning hjälper dig här)? Du kan också påverkas av hypotekslån originering – kolla din inteckning leverantör behandlar din inteckning själva och inte jordbruk ut eftersom detta kan öka det belopp du betalar. Det finns många olika inteckning erbjudanden runt så inte nöja sig med den första du hittar som det kan finnas bättre erbjudanden som finns tillgängliga!

När du beräknar nivåer inteckning betalning som passar bör du veta vad du har råd. Efter att det är lätt att räkna ut en betalning som är skräddarsydda för att passa dig bäst.