hur man avgör om ett företag är specialiserat på lån modifiering bedrägeri

Det är sorgligt att tänka att det fortfarande finns en hel del företag som gör bedrägerier lån modifiering på folk som är för närvarande djupt i skuld. Det är ännu mer olyckligt att även om landet redan upplever en traumatisk undergång i ekonomin, dessa företag fortfarande har fräckheten att stjäla och lura sina kunder. Vad mer vanhedrande är det faktum att det finns en hel del bluff företag som fortfarande är i drift. Antingen de lovar en garanterad resultat eller att de har otroligt låga räntor för att locka kunder. Här är några tips på hur man kan undvika dessa företag:

Antalet ett tecken på att företaget är en bluff är när de inleda kontakt med dig. Normalt är dessa scammers kontaktar oskyldiga individer genom flygblad, telefon eller post. De kommer oftast rikta den intet ont anande husägare som är antingen rik eller fattig. Så länge företagen kan få några pengar från dig, är du markerat som ett potentiellt mål redan.

Efter att inledningsvis kontakta dig, en av de största indikatorerna att dessa företag är bluff är att de kommer att kräva en initial avgift från dig. Eftersom det finns en massa människor som har problem med att betala sina lån, kommer dessa scammers justera ett belopp på din takt som de kommer att tro att du kommer att betala bara så de kunde komma igång med behandling av din ansökan lån modifiering. Några av dem skulle ens påstått att de släpps ner specialerbjudanden bara så för att locka oskyldiga kunder. När de får dina pengar, kommer de att försvinna plötsligt. Men det finns också vissa fall att de kommer att begära extra pengar från dig senare genom att ge dig skäl såsom långivaren behöver en insättning där han kan hålla förtroende. Naturligtvis är detta en uppenbar lögn eftersom det går direkt till fickan. Det finns också några företag som kommer att berätta för dig att sluta betala din nuvarande hem inteckning så att långivaren tar extra intresse för din situation.

Men låt oss inte generalisera alla företag lån modifiering. Det finns verkligen några som är ivriga att hjälpa dig att spara ditt hem. Den första skillnaden med dessa företag är att seriösa företag inte tar betalt för ett inledande samråd även om de kommer att ta ut den senare. Om du verkligen vill få gratis hjälp, kan du försöka nå FHA företrädare även om de kommer att bli svårt att kontakta eftersom efterfrågan på dem är mycket hög.

Det är viktigt att skydda dig från bluff företag. Innan du gör ett åtagande att alla företag, är det först viktigt att kontrollera företagets bakgrund så att du vet att du inte har att göra med företag som är lån modifiering bedrägerier.