hur man använder lagen för att hjälpa dig att sluta inteckning avskärmning

Du kan använda lagen för att hjälpa dig att sluta inteckning avskärmning på ditt hem, men du måste veta vad dina alternativ är och vad du letar efter. Din bästa insats är att hyra en fastighet advokat för att titta på avskärmning dokument du fått liksom dina dokument lån via för eventuella misstag.

Sanningen i Utlåning lagen kan vara den perfekta allierade för dig att sluta inteckning avskärmning om du vill att ifrågasätta giltigheten av ditt bolån. Om du vill gå den vägen, måste du bevisa att din ursprung lånehandlingar hade fel. Det område där detta verkligen kommer in är om din inteckning företaget gjort några misstag i att avslöja viktiga finansiella bitar av information. Om så är fallet, är det möjligt att ditt lån själva skall kunna makuleras. Här är där det är mycket viktigt att ha en advokat som är bekant med förordning Z (har många av de detaljerade kraven i sanningen i Utlåning lagen).

Någon sanning i utlåning områden som kan hjälpa dig att sluta inteckning avskärmning som du kanske vill ha din advokat kontrollera på ditt lån:
– Din inteckning företag som har mer pengar i ditt spärrade kontot än de får.
– Inte sätta informationen i de dokument som beskriver hur man kan bli av med din privata försäkringar för hypotekslån.
– Inte justera din ARM (justerbar ränta inteckning) korrekt.
– Inte inklusive länkavgifter till beställaren av inteckning.

Om du ska försöka använda den sanningen i Utlåning lagen att stoppa inteckning avskärmning, du kommer att behöva se till att din advokat går igenom alla dina dokument lån via med en luskam. Eventuella fel, kunde fel eller brist betyda skillnaden mellan att kunna stoppa inteckning avskärmning och förlora ditt hem.

Några andra lagliga vägar som du kan ha tillgängliga för dig att sluta inteckning avskärmning är:
– Om du kan bevisa att din inteckning företaget förlorat någon av dina betalningar. Att ha tydliga och detaljerade register om detta kommer att vara din bästa försvar.
– Om du har en FHA-försäkrade lån, borde du ha fått information om preforeclosure rådgivning. Detta krävs enligt lag för FHA-försäkrade lån.
– Om din inteckning företag accepterade betalning från dig efter avskärmning lämnades in på hemmet.