hur man använder en omvänd inteckning miniräknare

En omvänd inteckning räknaren är ett kraftfullt och välgörande finansiella verktyg om du vet hur man använder det på rätt sätt. De flesta av de räknare som du hittar är online är tillgängliga och lätt att använda för att få den information du behöver när du vill ha det. Men för många, kanske med hjälp av en omvänd inteckning miniräknare tyckas mer problem än det är värt.

Den amerikanska föreningen för pensionärer (AARP) hemsida finns det mest nås omvänd inteckning räknare på internet. Deras kalkylator består av endast fyra lättanvända frågor som då svarat kan tillåta dig att grovt bestämma vad du ska förutse om man säkrat en omvänd inteckning inom en snar framtid. Genom att veta din ålder, det beräknade värdet på ditt hem, din makes ålder och ditt postnummer, kan en inteckning miniräknare har du väl på din väg till att veta hur mycket du kan få ut av ditt hem om du har registrerat dig för en omvänd inteckning.

När du slutligen bestämmer dig för att använda omvänd inteckning räknaren på AARP hemsida, är det första steget för dig att komma in i all den information som krävs. Om du inte vet värdet av ditt hem, uppskattning baserad på bedömningen värdet på din bostad skattemässiga inköp, ditt inköpspris eller kanske en grov uppskattat bedömning att du har hitta från nätet fastighetstjänster såsom Zillow.com.

När du har matat in alla nödvändiga data, kommer du att tas till en sida som erbjuder specificerade uppgifter om hur mycket du står för att skaffa en husägare från en omvänd inteckning. Utöver dessa inledande information, kommer en omvänd inteckning miniräknare också berätta om du kan få en enda betalning klumpsumma, ett kredit-konto eller den traditionella månatliga lån förskott på ditt hem.

För att hitta relevant information om något specifikt som omvänd inteckningar be dina vänner och kollegor för information de kan ha fått reda på det. Du kan också söka upp olika grupper på nätet som diskuterar saker som diskussionsgrupper och forum. Det finns en på så många ämnen och du kan skicka din egen fråga.

För att hitta relevant information om något specifikt som omvänd inteckningar be dina vänner och kollegor för information de kan ha fått reda på det. Du kan också söka upp olika grupper på nätet som diskuterar saker som diskussionsgrupper och forum. Det finns en på så många ämnen och du kan skicka din egen fråga. Se nedan för mer information om omvänd inteckning.